Jentas dukker krangler om hvem som skal synge først - du har aldri hørt noe lignende

21/06/2022 11:45

Anniken Hauge

TV
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Buktaleren Darci Lynne imponerte stort med sitt talent da hun opptrådte med de to dukkene sine i talentprogrammet America's Got Talent.

Den 12-årige buktaleren Darci Lynne overrasket både dommere og publikum første gang hun var på scenen i talentprogrammet America’s Got Talent.

Der sang hun ent duet med kaninen Petunia, og imponerte dommerne så mye med sitt spesielle talent, at de svarte med et trykk på den gyldne ‘buzzeren’ som sender deltakeren direkte videre til semifinalen.

Siden har den unge buktaleren gått videre til programmets finale. Da hadde Darci Lynne tattt både Petunia og musen Oscar med seg på scenen hvor de skulle opptre live.

Petunia og Oscar klarte dog ikke å bli enige om hvem av de to som skulle få lov til å synge. Til slutt fikk Darci Lynne dog overbevist de to dukkene om at de sammen skulle synge Beatles-klassikeren ‘With a little help from my friends’.

Da de tre vennene endelig var i gang på scenen, gjorde Darci Lynne endna en gang de fire dommerne helt begeistret med sine fantastiske evner.

Hør Darci Lynne, Oscar og Petunia synge i videoen rett nedenfor.