Mann har mystisk kul i nakken - legen tar ut usannsynlig stor krabat

11/08/2016 14:15

Anniken Hauge

TV
Foto: YouTube.com
Foto: YouTube.com
Den nervøse mannen hadde reist langt for å få tømt sine brede og hårete nakken, for det som ved første øyekast liknet på noe fra en 'Alien'-film.

Det er ikke for sarte sjeler når den amerikanske dermatologen Sandra Lee bekjemper kviser og merkelige byller på uheldige pasienter.

Behandlingene foregår foran et rullende kamera, og etterpå finner de kjøttfylte kampene mot merkverdige vekster veien til Youtube

Bak skjermen - og i sikker avstand - kan tusenvis av mennesker fylle seg selv med den diffuse følelsen av behag og støtelse, når pasientene får tømt byllene sine for væsker. 

Forleden dag banket det igjen på døren til klinikken. Det var snakk om en mannlig gjest.

- Han var en søt fyr, stille og litt nervøs, men han klarte seg fint, sier Sandra Lee, som også er kjent som 'Doctor Pimple Popper'.

Hun forklarer at den stille mannen hadde reist langt for å få tømt sin brede og hårete nakke, for det som viste seg å likne noe fra en av de første 'Alien'-filmene. 

I sakens natur var det ikke snakk om et monster fra rommet, men derimot en fettsvulst - en langsomt voksende krabat bestående av godartet vekst av fettceller. 

Se her hvordan Sandra Lee fikk fingrene i den ekle klumpen i nakken på mannen: