Mor legger sin 3-årige datter til en middagslur – få minutter senere hører hun høye bank på døren

30/07/2016 11:30

Anniken Hauge

TV
Foto: Screendump fra video
Foto: Screendump fra video
Etter å ha lagt den lille datteren sin i seng, gikk hun ned for å ordne noen ting. Plutselig kommer naboen innom med en uhyggelig beskjed.

Amber Boone fikk sitt livs forskrekkelse, da hun for en måneds tid siden la sin treårige datter Aubrey i seng for å sove en middagslur, i den amerikanske staten Idaho.

Amber Bonne hadde gått ned for å ordne noen praktiske ting, da hun plutselig hørte høye bank på døren, på forsiden av huset.

Det skriver KTVB.

- Det neste som skjedde var at naboen min banket på døren, og jeg begynte å bli frustrert. ’Jeg tenkte, hvem er som banker så hardt på døren min?’ Men da jeg var kommet halvveis frem, stormet hun inn og sa ’Jeg tror datteren din har falt, jeg tror hun falt’, sier Amber Boone til KTVB.

Aubrey hadde falt ut av vinduet og landet i familiens innkjørsel. Amber Boone tilkalte straks hjelp, og datteren ble brakt til sykehuset.

Lille Aubrey var innlagt i fire dager med kraniebrudd og en veldig forslått milt. Når har hun kommet hjem igjen, men bruker fortsatt tid på å komme seg etter fallet.

I følge lege Katarina Biller fra St. Luke’s Children’s Hospital hvor Aubrey var innlagt, faller barn oftere ut av vinduet enn man kanskje skulle tro.

Nå advarer Amber Boone andre foreldre og oppfordrer dem til å være oppmerksomme på barna deres og hjemmets vinduer.