Overvåkningsvideo avslører en mor som står på bussen med en død baby, mens kjæresten gir henne tommel opp

Rystende.

En forferdelig sak om et foreldrepar som prøvde å iscenesette babyens død om bor på en buss, ryster nå Storbritannia.

På overvåkningsvideoen fra bussen øst i London, ser man hvordan den 25-årige moren går på bussen med sin døde datter i en bæresele. Samtidig gir mannen hennes kjæresten en tommel opp. Det skriver The Sun.

Rosalin Baker fylte på Oyster-kortet sitt – en form for klippekort mange bruker i den britiske hovedstaden – i en butikk før hun gikk på bussen med sin datter Imani på 16 måneder. På daværende tidspunkt hadde jenta allerede vært død i flere timer.

Les også

Natalie føder sitt 6. barn: Da mannen ser babyen, begynner han å skrike

 

Datteren døde av kraniebrudd og hjerneskader. Håndleddet hennes hadde brukket som følge av at armen hennes hadde blitt vridd, og hun hadde 40 ribbensbrudd som var forårsaket av at hun hadde blitt spent fast i foreldrenes trange seng. 

En jury har nå frikjent foreldrene for overlagt drap, men kjent de skyldige i uaktsomt drap.

Skulle se ut som om babyen døde på bussen
Overvåkningskameraet på bussen fanget øyeblikket hvor Imanis far ga kjæresten sin en tommel opp, som et tegn på  ”lykke til”, mens moren gikk ombord.

Hun satt rolig inne på bussen og sendte noen meldinger i 20 minutter, før hun alarmerte de andre passasjerene om at babyen hennes hadde sluttet å puste. 

De andre passasjerene ble naturligvis svært sjokkerte og gikk i panikk, men de prøvde å redde barnets liv. Eksperter mener dog at datteren var død flere timer før Rosalin Baker alarmerte passasjerene på bussen.

Jenta ble hastet til Newham General Hospital, men legene kunne ikke gjøre noe. 

Les også

Barnepike avslører endelig: Dette skjedde natten Maddie forsvant

 

Den 25-årige moren hevdet under rettsaken at det var kjæresten hennes som hadde skyld i datterens død. Han hadde deretter tvunget henne til å gå ombord i bussen i et forsøk på å iscenesette dødsfallet som morens skyld.

Han nektet dog å noensinne ha vært voldelig mot noen av hans 25 barn, hvorav to er døde. Han nekter også å ha utøvet vold mot noen av de 18 kvinnene som er mødre til barna hans. I retten forklarte han at han ikke ante hvordan Imania døde. 

Det tok en jury 14 timer og 28 minutter å frikjenne paret for overlagt drap, men de endte med å bli kjent skyldige i uaktsomt drap. Det ventes en straffeutmåling i saken i mai.

Les også

11-årige Michelle får mensen: Et par uker senere roper hun på moren sin fra badet

 

Se den uhyggelige overvåkningsvideoen øverst i artikkelen.