TV-profilen slutter i jobben

03/07/2024 12:50

Yvonne Thomsen

TV
Deltakerne i Spillet på TV 2. Foto: Mastiff / TV 2
TV-profilen og Spillet-vinneren slutter i jobben og får ny hverdag til høsten

Tidligere NRK-profil, Line Andersen er best kjent som vinneren av TV 2s realitykonkurranse Spillet. I januar i år ble det kjent at hun hadde fått seg jobb som assosiert serniorrådgiver i PR- og kommunikasjonsbyrået Nucleus. Andersen skulle ha en nøkkelrolle innen byråets satsningsområde med kommunikasjonstrening for ledere.

Men etter litt mer enn et år, går ferden nå videre for Andersen.

«Det har vært supert å jobbe med Nucleus. For noen dyktige folk. Men nå tok livet en annen retning og det blir helt utrolig spennende», skriver Andersen i en melding til Kampanje.

Til høsten vender hun tilbake til skolebenken og begynner på et masterstudium i konfliktmegling på Universitetet i København.

Andersen har lang erfaring fra TV og var i mange år programleder i NRK-sporten, i tillegg til flere oppdrag for Discovery under Beijing-OL i 2022. Hun har tidligere vært deltaker i «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis», og gikk nylig helt til topps i seersuksessen «Spillet» på TV 2 i år.

Foto: Mastiff / TV 2

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.