30-sekunders utfordring: Kan du se uglen som gjemmer seg på biblioteket

30/03/2024 16:00

Sofie

Underholdning
Foto: Privat
Kan du se uglen som gjemmer seg på biblioteket.

Klar for litt hjernetrim?

For å løse dette puslespillet trenger du ørneøyne og litt tålmodighet. Oppgaven virker enkel til å begynne med: en ugle har fløyet inn i biblioteket. Den kan ikke bli der over natten, men den har gjemt seg så smart i rommet at ingen kan finne den.

Overfloden av detaljer i bildet gjør ikke det enklere å løse gåten. Ugla kunne ha gjemt seg praktisk talt hvor som helst.

For å gjøre det vanskeligere vil vi ikke gi deg noen hint om fargen eller størrelsen. Fokuser og prøv å finne gjemmestedet. For den observante er 30 sekunder nok, men noen har klart å halvere denne gangen. Hva blir poengsummen din?

Nedenfor er bildet med puslespillet. OBS - svaret er inkludert rett under det! Ikke bla for langt for å unngå å ødelegge moroa.

Foto: Privat

Fant du uglen? Eller kanskje du trenger et lite hint? Her er det: det ser ut til at uglen føler seg trygg blant bøkene.

Løsningen:

Foto: Privat

Hvor lang tid tok det deg å finne uglen? Denne typen puslespill er flott for å stimulere kognitive funksjoner. Prøv også våre andre brain-teasers nedenfor.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.