7 år gammel gutt fant en spesiell stein 200 meter fra hjemmet sitt: Du vil få sjokk når du hører verdien

27/04/2024 14:00

Sofie

Underholdning
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Bare vent til du finner ut hvor mye penger den er verdt.

I hjertet av Queensland har den unge gutten Riley Betteridge gjort seg bemerket både lokalt og internasjonalt.

Bare 200 meter fra hjemmet sitt oppdaget 7-åringen en edelstein, som nå vurderes å være av betydelig verdi. Dette melder det australske mediet News.

Rileys far, Matt, var tydelig begeistret da han delte historien med Yahoo News:

"Han har et godt øye for det," sa faren, selv om han ikke hadde forventet at sønnen hans skulle finne en så verdifull edelsten.

I en viral video blir Riley sett i skoleuniformen sin og viser frem edelstenen til faren, og man kan høre hvor stolt faren er: "Det ser veldig bra ut kompis."

Kommentarseksjonen har blitt fylt med kjærlige meldinger, med mange som beskriver det som et ekte "far og sønn"-øyeblikk.

Edelstenens verdi er anslått til mellom 54.000 og 109.000 norske kroner, noe som utvilsomt er nok til å fylle sparegrisen til unggutten.

Selv om det kan virke utrolig, har familien en historie med å finne verdifulle edelstener. Matt har tidligere funnet en 834 karat safir som også er veldig verdifull.

Det er ikke kjent hva denne safiren er verdt.

Se mer om Rileys oppdagelse i videoen nedenfor:

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.