Absurd liste over krav til 'den gode kvinnen' har gått viralt: Dette bisarre punktet har imidlertid skapt spesiell undring

08/03/2024 14:00

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er mange absurde elementer på listen.

Internett har nok en gang bevist sitt rykte for å være et uforutsigbart og noen ganger et bisarr sted. Et nylig innlegg på Reddit har satt søkelyset på en uvanlig og kontroversiell liste som utgir seg for å definere hva som utgjør en «god kvinne».

Listen, som raskt har blitt viral, har skapt både oppsikt og forargelse blant brukerne for sin ekstreme og kvinnefiendtlige natur. Det er det Ladbible skriver.

Listen inneholder en rekke elementer som spenner fra "lavt antall seksuelle partnere/gå ned i vekt etter graviditet" til "kan lage mat og gjøre rent", samt mer spesifikke og bisarre krav som "midje-til-hofte-forhold på 0,7".

Disse kriteriene, som på mange måter er utenfor individets kontroll, har skapt en bølge av sjokk og forargelse over deres urettferdige og forstyrrende natur.

Et punkt på listen som imidlertid spesielt har fanget internetts oppmerksomhet, er den såkalte «kokosregelen». Denne regelen sier at en kvinne skal kunne "stave kokosnøtt med midjen", noe som har gjort mange forvirrede og nysgjerrige på betydningen.

Etter noen spekulasjoner og diskusjoner blant Reddit-brukere, ble det avslørt at det refererer til en teknikk under sex der kvinnen på toppen bruker hoftebevegelsene sine til å "stave" ordet kokosnøtt.

Reaksjonene på denne listen har vært intense.

Det er ingen tvil om at listen er grotesk på alle måter og absolutt ikke er noe som verken fremmer eller hjelper en sunn inntreden i den aktuelle kjønnsdebatten.

Du kan se hele listen nedenfor:

Foto: Reddit

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.