Anastacia kledde seg ut og deltok i svenske ‘Idol’ - fikk nei av dommer

09/09/2017 09:15

Anniken Hauge

Underholdning
Anastacia i Idol
Foto: Anastacia / TV 4
Bare fordi man er en stjerne, så går det ikke alltid perfekt.

Den 48-årige amerikanske sangstjernen Anastacia tok en pause fra å spille inn musikk, i et forsøk på å lure dommerne i den svenske versjonen av talentprogrammet Idol. Det gikk ikke helt etter planen.

Det skriver Dagbladet

Anastacia jobber for øyeblikket med den svenske musikkprodusenten Anders Bagge, som også sitter i dommerpanelet i Idol. Tirsdag forrige uke skrev sangeren på Facebook-profilen sin at Bagge hadde overtalt henne til å delta i programmet og kle seg ut, slik at de andre dommerne ikke skulle kjenne henne igjen.

For å imponere dommeren gikk hun i gang med den svenske klassikern ”Öppna din dör” av Tommy Nilsson, før hun gikk over til sin egen store hit ”I'm Outta love”. Tre av dommerne lurte fælt på hvem som stod foran dem, men den siste i panelet visste godt hvem det var. 

- En person kan ikke høres ut som Anastacia nesten prikk likt uten å ha et slags talent, men akkurat nå er ikke det deg. Du er altfor nervøs og det er altfor sent for deg, sa dommeren Kishti Tomita ifølge Dagbladet.

De andre dommerne er med på spøken videre, inntil Anders Bagge fortalte den uvitende dommeren at det faktisk er  Anastacia, og at de jobber sammen for tiden. Den amerikanske sangeren faker en gråt, før hun blir geleidet ut. Mens dommerne har lunsjpause kommer Anastacia tilbake med sitt lyse hår og velkjente solbriller, og spør om det var en av deltakerne som sang hennes sang. Da gåt det opp et lys for Tomita. 

Anastacia fikk sitt gjennombrudd i 1999 med albumet ”Not That Kind” og senere med ”I'm Outta Love”. I 2003 ble hun diagnostisert med brystkreft og valgte å fjerne begge brystene. 10 år senere kom kreften tilbake, og etter strålebehandling og en rekke operasjoner har hun valgt å fortelle offentligheten om de tøffene årene og lange arrene som alltiv vil være på ryggen hennes. 

 

- Jeg er nervøs for å la folk se dem. Men jeg vil ha muligheten for å kunne dra på stranden uten at fotografene tar bilde av kroppen min hele tiden. Jeg ønsker å være fri, sa hun til magasinet Fault i 2013, hvor hun viste frem kroppen sin på forsiden.

Se videoen her: