Bare de med "høy hjernekapasitet" kan oppdage to antiloper i denne forbløffende optiske illusjonen

03/04/2024 16:00

Sofie

Underholdning
Foto: Pinterest
Foto: Pinterest
En ny optisk illusjon utfordrer folk til å finne to skjulte antiloper i et fjellandskap.

Optiske illusjoner og hjernetrim er ikke alltid enkle å løse, noe som er hele poenget med dem.

Det kan også være både morsomt og gjøre underverker for din kognitive funksjon ved å forbedre hjernens evne til å oppfatte og tolke visuell informasjon.

Selv om du kanskje sliter med komplekse gåter i begynnelsen, vil du med mer øvelse kunne løse dem raskere. Før du vet ordet av det, vil du knekke vanskelige illusjoner og hjernetrim på sekunder.

Hvis du leter etter en god form for mental trening, hvorfor ikke prøve denne optiske illusjonen som klør seg i hodet. Alt du trenger å gjøre er å finne de to antilopene som står i fjellsiden på bildet nedenfor.

Foto: Pinterest

Har du funnet dem? De kan være ganske vanskelige å få øye på ved første øyekast, men ifølge utdannelses senteret Jagran Josh bør du kunne oppdage begge antilopene innen bare fem sekunder hvis du vil betrakte deg selv som en person med 'høy hjernekapasitet'.

Hvis du fortsatt sliter, la oss gi deg et hint. Du må skanne hver tomme av bildet for å finne de majestetiske pattedyrene.

Du kan imidlertid glemme å se etter hva som helst til venstre for det hvite treet på bildet, siden begge antilopene er til høyre for det. Den ene er mot forgrunnen av bildet og den andre er i bakgrunnen.

Har du funnet dem nå? Vi gir deg svaret nedenfor hvis du ikke har funnet dem selv.

Foto: Pinterest

De to antilopene er fremhevet på bildet ovenfor. Fant du dem?

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.