Bare noen få kan gjøre det: Finner du feilen på bildet på under 5 sekunder?

18/04/2024 23:00

Sofie

Underholdning
Foto: Computer Hoy
Foto: Computer Hoy
Klarer du utfordringen?

Nok et visuelt puslespill har fanget oppmerksomheten til Internett-brukere og utfordrer nettopp denne nysgjerrigheten, og tester folks evne til å oppdage en feil på rekordtid.

Utfordringen, som har gått viralt på sosiale medier, hevder at bare personer med skarpe observasjonsevner og kanskje til og med et snev av geni kan løse den i løpet av de første fem sekundene.

Bildet viser en tilsynelatende vanlig stue: En mann sitter avslappet på sofaen sin omgitt av sine to katter, en kopp varm te, en lampe, og en liten plante pryder salongbordet foran ham.

I bakgrunnen er en TV som ser ut til å vise en Thanksgiving-parade, noe som bidrar til den koselige atmosfæren i scenen.

Ved første øyekast ser alt ut til å være i orden. Imidlertid, ifølge skaperne bak utfordringen, er det en subtil, men betydelig feil skjult i dette tilsynelatende normale bildet.

Hvis du kan identifisere feilen på under fem sekunder, regnes du som et geni.

Foto: Computer Hoy

Det viser seg at det verken er teppet eller puten, som mange først gjetter, som er nøkkelen til å løse gåten.

Svaret?

Salongbordet foran mannen har bare tre ben i stedet for de forventede fire. Den gule katten snuser nysgjerrig på teen på bordet og avslører ved nærmere ettersyn det manglende bordbeinet.

Det er en morsom og stimulerende måte å teste og trene våre observasjons- og analyseevner, som i vår digitale tidsalder er mer relevante enn noen gang.

Kilde: Computer Hoy

Foto: Computer Hoy

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.