Bilisten får avslag på skiltet: Vent til du ser det i et bakspeil

07/05/2024 20:00

Sofie

Underholdning
Sjangerfoto: Shutterstock
Det er umiddelbart vanskelig å gjette hvorfor en mann ble avvist for sin tall- og bokstavkombinasjon for et bilskilt. Det vil si helt til du ser bilskiltet i et bakspeil.

"Karakterkombinasjonen du ønsker kan oppfattes som støtende." Dette var meldingen fra Transportstyrelsen til en bilist som hadde bedt om å få skifte nummerskilt.

Mannen skal ha søkt om å få endret nummerskiltet til tall- og bokstavkombinasjonen: 3JOH22A. (Du finner bilde av bilskiltet lenger ned i artikkelen).

Det skriver den svenske avisen Aftonbladet.

Men det resulterte i et avslag fra byrået, som angivelig mener at støtende meldinger inkluderer hentydninger til alkohol, narkotika, banning, religion eller kriminalitet.

Mannens ønskede kombinasjon ser kanskje ikke umiddelbart ut som noe spesielt, men hvis du snur på skiltene, ser det med litt fantasi ut som det står a**hole (r**hull red.)

Den kreative bilisten kan ha fått litt inspirasjon fra sosiale medier. Det er ikke første gang denne litt kontroversielle kombinasjonen av skilt på en bilskilt ser dagens lys.

For ikke så lenge siden flommet bilder av en bil i den amerikanske delstaten California med nøyaktig samme tall og bokstaver på bilskiltet over internett – etter at de ble delt på det sosiale mediet Reddit.

Foto: Privat

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.