Brady var i skuddlinjen: Så ble Kim Kardashian buet

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kim Kardashian ble buet en kveld da det ellers var Tom Brady som skulle grilles.

NFL-superstjernen Tom Brady var klar for å bli foraktet i den klassiske komediedisiplinen roast , der deltakerne ikke holder tilbake for å forkleine kveldens hovedperson.

Kim Kardashian forberedte seg på å avfyre ​​en tirade mot Brady, men ble møtt med mye støy etter at hun ble introdusert av Kevin Hart.

Se på dette:

Kardashian ristet imidlertid av seg åpningen og gjorde narr av det faktum at familien hennes hadde forsvart nok fotballspillere gjennom årene – med henvisning til faren hennes forsvarte OJ Simpson i drapssaken hans.

I tillegg skjøt hun også ned datingryktene om de to. Grunnen til at hun ikke ønsket å date NFL-ikonet var at han rett og slett minnet henne for mye om stefaren hennes, som har byttet kjønn og nå heter Caitlin Jenner.

"Jeg vet at det var noen rykter om at Tom og jeg datet, og jeg ville aldri si om det er sant eller ikke, jeg ville bare gi ut båndet," sa hun og refererte til sex-tapet som dukket opp i starten av karrieren hennes som TV-stjerne. 

Tom Brady skjøt imidlertid også tilbake mot Kim Kardashian.

"Jeg vet at Kim var redd for å være her i kveld ... ikke på grunn av dette, men fordi barna hennes er hjemme hos faren deres," sier han og refererer til Kanye West

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.