Camilla har løyet under hele Farmen-oppholdet: Eunike blir sjokkert da hun hører sannheten

Farmen-deltaker Camilla Rønning.
Farmen-deltaker Camilla Rønning.
Camilla har holdt en hemmelighet skjult for de andre deltakerne på gården.

- Skal jeg fortelle deg en hemmelighet? 

Slik åpner klippet fra TV 2s program 'Farmen', hvor deltaker Camilla Rønning røper til Eunike Hoksrød hva hun har løyet om til de andre deltakerne på gården.

Eunike er spent og ler, og lurer svært på hva det kan være. De to kvinnene har tidligere delt hemmeligheter om ting de har gjort på inne på gården.

Deretter røper Camilla at hun har løyet om at han for en grunn, nemlig for å kunne sjefe over Eunike, men spesielt over Halvor. 

- Jeg har ikke allergi jeg vettu, sier Camilla.

- Kødder du med meg? Ikke skalldyr, ikke.. ikke noe??, svarer Eunike lettere sjokkert og undertstreker overfor Camilla hvor nøye de har vært med å rense og vaske kniver og gryter og tallerkener.

Camilla avslører også at hun heller ikke lider av Sjøgrens sykdom, slik Halvor fortsatt går rundt og tror. 

Deretter bryter de to riktignok ut i latter. 

Eunike forteller også at deltaker Halvor sannsynligvis ville reagert kraftig hvis han fikk vite at Camilla har løyet under hele oppholdet.

Halvor har hele tiden tatt ekstra godt vare på Camilla på grunn av hennes sykdom og allergier – som hun da tydeligvis ikke har allikevel.

De tre deltakerne som fortsatt ikke er klare for semifinalen, skal konkurre mot hverandre i kveldens episode av Farmen på TV 2.