David leide en Airbnb: Da han så rommet trodde han ikke sine egne øyne

15/07/2023 07:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Han opplevde de fleste reisendes mareritt.

David Holtz, som underviser ved University of California, Berkeley, delte et bilde av boligen som skulle være hans "hjem" de kommende dagene. Dette var imidlertid ikke det synet han hadde forventet å møte da han satte nøkkelen i døren.

"Den følelsen når du kommer til Airbnb og innser at hele rommet i grunnen bare er et stort bad som verten har satt en seng i," twitret David Holtz.

Så David hadde eid et stort toalett med seng. Han ante først at noe kunne være galt med Airbnb-innkvarteringen da han så at rommet hadde null anmeldelser. Det skriver Metro.

Han klaget til Airbnb, som sa at de ville undersøke saken.

"Hei David. Takk for at du kontaktet oss," skrev Airbnb som svar på den opprinnelige tweeten. "Vennligst send oss ​​en melding med e-postadressen knyttet til Airbnb-kontoen din, slik at vi kan se på saken."

"Jeg har allerede snakket med kundestøtte flere ganger, og hver kundestøtteperson jeg har vært i kontakt med har ikke vært interessert i å hjelpe til med å løse problemet. Kan jeg forvente et annet resultat denne gangen?" David skrev tilbake.

Han sa at Airbnb ennå ikke har kontaktet ham om en avgjørelse. Airbnb sa til New York Post:

«Kundeserviceteamet vårt har vært i kontakt med denne gjesten for å gi støtte. Vi oppfordrer gjester til å se gjennom alle bildene, samt beskrivelsen og anmeldelser, før de bestiller et opphold.' Brukere av sosiale medier var godt underholdt av den lite tiltalende korttidsleien.

"Det er en AirBnPee," spøkte en Twitter-bruker.

"Du har alt du trenger for hånden," kommenterte en annen.

"Jeg har hatt nøyaktig samme opplevelse i London. Det var i 2016 tror jeg... dro etter 20 minutter (det var superskittent) og fant heldigvis en annen Airbnb..." skrev en tredje.

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?