Denne engelske landsbyen er så vakker at den gang på gang blir kåret til den vakreste i hele verden

23/04/2024 20:00

Sofie

Underholdning
Foto: Mareks Perkons / Shutterstock.com
Foto: Mareks Perkons / Shutterstock.com
Den britiske byen har blitt hedret over hele verden. Det er derfor tusenvis av turister fra hele verden besøker den lille landsbyen hvert år.

En pittoresk engelsk landsby med en rik historie og honningfargede Cotswold-steinhus er en fast del av listen over verdens vakreste byer.

Castle Combe i Wiltshire er omgitt av Cotswolds Area of ​​Outstanding Natural Beauty, og tilbyr mange naturskjønne turer og sjarmerende landsbygater som venter på å bli utforsket.

Landsbyen brukes ofte som filmsted og har vært med i 'The Wolf Man', 'Stardust' og Steven Spielbergs 'War Horse'. Den ble også brukt i den originale Dr. Doolittle film. 

Kirken, St Andrew's, er fra 1200-tallet. Den har en unik klokke uten visere som sies å være en av de eldste fungerende klokkene i landet.

I tillegg har den noen få puber og et luksushotell med golfbane for de turistene som liker sport. Turister som besøker landsbyen har kalt den "bedårende".

"Castle Combe er like pittoresk i det virkelige liv som det ser ut på nettet. Virkelig den vakreste landsbyen jeg har besøkt. Stille og fredelig. Stort sett privateide hjem for folk, så jeg håper folk respekterer dette," skrev Charlotte på Tripadvisor, ifølge Express. 

"Elven er vakker, bygningene er imponerende, veiene er stille, men små, så kjør forsiktig gjennom landsbyen. Jeg klarte å finne en parkeringsplass på bakken som var gratis, selv om det også er en avgiftsbelagt parkeringsplass på toppen av bakken Det er ingen fortau på vei ned."

Landsbyen lider imidlertid av et stort trafikkproblem på grunn av det begrensede antallet parkeringsplasser når byen bombarderes med turister.

"Nydelig landsby, men unngå som pesten på helligdager og travle helger," skrev en annen bruker.

"Parkeringsplassen fylles raskt opp og det er ingen andre steder å parkere. Selv om du kommer inn i landsbyen får du ikke den utsikten du ønsker og stemningen ødelegges av for mange mennesker. Det er langt bedre å besøke byen i løpet av uken eller utenom sesongen."

"Landsbyen er i ferd med å bli overfylt ettersom biler må parkeres i åsene. Det pågående parkeringsproblemet bør løses," sa Laurence, som eier reisebyrået Oldbury, til Express.

"Selv etter dette er landsbyen ekstremt populær blant turister siden den er uberørt. Den er veldig godt bevart."

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.