Didrik Solli-Tangen etter Kompani Lauritzen: "Trenger ikke å være sinnssyk"

24/04/2023 11:13

Emma

Underholdning
Foto: Matti Bernitz/TV 2
Foto: Matti Bernitz/TV 2
Den fjerde sesongen av suksesserien Kompani Lauritzen begynner å gå mot en ende.

Didrik Solli-Tangen (35) er en av kjendisene som har deltatt i årets sesong av «Kompani Lauritzen».

Solli-Tangen er fra før en kjent og kjær sanger, som de aller fleste i Norge kjenner til. 

Han har representert Norge i Eurovision, samt har han deltatt i flere TV-programmer opp gjennom årene.

Nytt syn på pyskolog

For første gang har det blitt introdusert en militærpsykolog i «Kompani Lauritzen». Jon Reichelt har gitt deltakerne ekstra motivasjon og trøst gjennom de tøffeste delene av sesongen.

Det har også Solli-Tangen satt pris på.

– Timene med Reichelt har vært veldig givende på mange måter. Fordi vi har fått åpnet oss opp, snakket om ting som kanskje vi ikke tok opp på kasernen ut av det blå. Der inne er det veldig fort gjort at det blir til at noen skal skrubbe, ordne eller vaske klær. Så går kvelden, og så legger man seg. Da får man ikke tid til å få gjort de tingene. Det å ha de timene med Reichelt der, få lufta hodet litt, var veldig viktig.

Og det har ført til at 35-årigen har fått et nytt syn på å gå til psykolog. 

Han blir ikke den første deltakeren fra den siste sesongen av programet som har skullet vurdere det.

Tete Lidbom bestemte seg også for å gå til psykolog etter at han var ferdig i «Kompani Lauritzen».

– Altså, vi i familien har pratet om ting sammen, men jeg har aldri gått til psykolog. Det var aldri sånn: «Da skal mamma en tur til psykologen», liksom. Men jeg tenker at det burde være mer sånn som man opplever inne på «Kompani Lauritzen». Man trenger ikke å være sinnssyk for å gå til psykolog. I hvert fall jeg har vokst opp med at det har vært litt sånn: «Ja, du går til psykolog ja? Det må være noe gærent med deg, da». Man blir litt satt i bås, kanskje, men jeg tenker at de holdningene er på god vei til å bli utvasket, sier Didrik Solli-Tangen.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.