En av verdens rikeste: Festet for 800 millioner

Foto: Reliance Industries
Foto: Reliance Industries
I løpet av helgen spiste 1200 gjester seg gjennom 2300 retter – tilberedt av 66 kokker. I mellomtiden holdt Rihanna konsert.

Det går ikke på skinner når den rikeste mannen i Asia arrangerer fest – og det er ikke minst tilfelle når 66 år gamle Mukesh Ambanis barn finner kjærligheten. 

Dette melder flere internasjonale medier, inkludert Bild og  The Times of India. 

Den rike mannens yngste sønn, Anant Ambani, vil ikke gifte seg med sin utvalgte, forretningskvinnen Radhika Merchant, før i sommer.

Likevel har helgen vært fullpakket med noe av en forhåndsfeiring av den forestående vielsen. 

En forhåndsfeiring der noen av verdens rikeste – og mest innflytelsesrike – personer står på gjestelisten. 

Det gjelder blant annet flere Bollywood-stjerner, Hillary Clinton, Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump og Rihanna, som alle har reist til India for å delta på det spektakulære arrangementet som startet fredag.

Sistnevnte stod for underholdningen lørdag.

Her spilte hun kjempehits som «Diamonds», «All of the lights» og ikke minst «Bitch Better Have My Money».

Og penger (penger, red.), det fikk i hvert fall verdensstjernen. 

Ifølge mediet E! Nyheter  , Rihanna fikk betalt et sted mellom 35-61 millioner kroner for sin opptreden. 

Det er imidlertid en mindre sum enn hva Mukesh Ambani, som er verdt cirka 805 milliarder danske kroner, har brukt på festen så langt. 

Ifølge kilder har beløpet for forhåndsfeiringen av bryllupet løpt opp i tilsvarende 804 millioner kroner, skriv E! Nyheter. 

Det er ikke første gang Mukesh Ambani, som bortsett fra å være Asias rikeste mann, også er den 10. rikeste mannen globalt, har feiret kjærligheten til barna sine med et smell. 

I 2018, da datteren hans, Isha Ambani, skulle feire før bryllupet, hadde pappa sørget for å hente inn en av verdens største sangere: Beyoncé. 

Og da det var den eldste sønnens tur, Akash Amani, året etter, opptrådte både Coldplays forsanger, Chris Martin, og bandet The Chainmokers.

Mukesh Ambani er administrerende direktør i et av Indias gullbelagte selskaper kalt Reliance Industries. Familien hans bor i en 27-etasjes bygning i Mumbai. 

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.