Er lyden på Netflix dårlig? Prøv deretter å bytte denne innstillingen

12/06/2024 17:00

Emma

Underholdning
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er noe så enkelt, og det fungerer!

Har du noen gang sett Netflix og følt at du egentlig ikke kan høre hva karakterene sier fordi bakgrunnslyden er for høy? Det viser seg at dette er et irriterende, men vanlig problem - og du trenger ikke bare å sette opp med det.

Det skriver Mirror.

PC-teknologientusiast og innholdsskaper Matty McTech delte nylig hacket som løser problemet, og folk sier at det er "livsendrende."

Handler om surroundsound

I videoen, som ble lastet opp til TikTok-kontoen hans @setupspwan, sa han:

– Jeg var nå mange år gammel da jeg fikk vite om dette. Hvis du har sett på Netflix og sliter med å høre stille stemmer over bakgrunnsmusikken og lydeffektene, kan det være fordi Netflix tror du har surroundlyd.

Hvis du ikke har surroundlyd, er det bare å endre innstillingene til den rette, og det kan ikke være enklere.

Matty viste hvordan du bare må pause videoen du ser på og gå ned til bunnen der du kan se språket du ser på.

Slik endrer du det

Nederst vil det være en knapp som sier "Annet", og her vil du se standardlyden som er valgt.

Hvis det står "English [Original] (5.1)," eller et annet språk etterfulgt av "5.1", er det "fordi Netflix tror du har fem høyttalere og en subwoofer," forklarte Matty.

Han fortsatte: «Så hvis du ikke [har surroundlyd], velg 'engelsk [original]. Og nå er bakgrunnsmusikken litt roligere, og jeg kan høre ham snakke.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.