Etter store nyheter: Nå kaster Kardashian-søsteren klærne

27/06/2023 07:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det var ikke lenge siden at kjendis Kourtney Kardashian kunne avsløre noen store nyheter.

Hun avslørte at hun er gravid.

Det er vanskelig å komme over det faktum at kroppen endrer seg når du blir gravid. Det er noe som kan sees på flere punkter, men spesielt på den voksende magen.

Derfor er det også mange kvinner som har nervøse tanker om hvordan de vil se ut når de er gravide. Av denne grunn er det faktisk også kvinner som har det best med å holde kroppen skjult når de er gravide.

Dette er imidlertid ikke tilfelle i det hele tatt for Kourtney Kardashian, som er kjent fra realityserien «Keeping Up With the Kardashians», som har blitt sendt over hele verden i årevis.

På den annen side er det ikke skyggen av nervøsitet eller skam over kroppen hennes forbundet med at hun bærer et lite barn rundt i verden. Derfor har hun også valgt å dele kroppen på sosiale medier.

Dette skjer med et innlegg på det sosiale mediet Instagram, hvor hun har valgt å vise frem sin gravide kropp i en bitteliten bikini. Og på bildene kan du se at de er tatt mens hun nøt det vakre været ved et svømmebasseng.

«Søt sommer», har hun skrevet som tekst til innlegget, som inneholder en rekke bilder av henne.

Det er det fjerde barnet som Kourtney Kardahsian går rundt med i magen. Det er imidlertid hennes første barn med Travis Barker, som hun giftet seg med i mai i fjor.

Hun er allerede mor til 13 år gamle Mason, 10 år gamle Penelope og 8 år gamle Reign. Hun deler alle tre med ekskjæresten Scott Disick.

Travis Barker, som er trommeslager i bandet Blink-182, har også tre barn fra før. Han har både 19 år gamle Landon, 17 år gamle Alabama og bonusdatteren Atiana med den amerikanske modellen Shanna Moakler.