For 18 år siden ble han kalt 'Lille Hercules' - Se hvordan han ser ut i dag

04/05/2024 18:00

Sofie

Underholdning
Foto: YouTube
Han var en gang kjent som 'Lille Hercules', men har nå fått en helt ny kroppsbygning som gjør ham nesten ugjenkjennelig siden han ble kåret til verdens sterkeste gutt for 18 år siden.

En gang kjent som "Little Hercules", er en tidligere "barnekroppsbygger" nå nesten ugjenkjennelig etter 18 år med å ha blitt kåret til verdens sterkeste gutt.

Richard Sandraks imponerende fysiske tilstand på den tiden var årsaken til hans kallenavn "Little Hercules".

Siden bilder av ham begynte å sirkulere på internett, har denne sterke gutten gjennomgått en fullstendig forvandling. Bildene ble tatt da han bare var åtte år gammel.

Foto: Youtube

På den tiden hadde Richard en sixpack og markerte muskler på armer, skuldre og ben. Han kunne løfte tre ganger sin egen kroppsvekt og var også en mester i karate.

Da han bare var 11 år gammel ble han kåret til verdens sterkeste gutt. Foreldrene hans ble imidlertid kritisert da det kom frem at han bare hadde 1 % kroppsfett, som kunne være farlig lavt, og de ble anklaget for overgrep.

Ifølge Ladbible hevdet noen leger at et barn på hans alder ikke kunne produsere nok testosteron til å bygge så mye muskelmasse og antydet derfor at han kanskje brukte steroider.

Foto: Youtube

Richard tjente store summer hver måned, men innrømmet senere at barndommen hans var veldig isolert og kontrollert av hans voldelige far, Pavel, ifølge ABC.

Da Richard var 11 år gammel, ble faren hans fengslet for å ha angrepet Richards mor, noe som fikk ham til å kutte kontakten og slutte med kroppsbygging.

Nå i en alder av 29 har Richard lagt kroppsbygging bak seg og har oppnådd en mindre intens kroppsbygning.

Foto: Youtube

Richard hevder at han ikke angrer. I et tidligere intervju med Inside Edition forklarte han: "Jeg trener ikke med vekter lenger. Faktisk har det blitt litt kjedelig. Jeg er imidlertid veldig stolt av fortiden min."

Den tidligere kroppsbyggeren jobber nå som stuntmann ved Universal Studios Hollywood Waterworld, hvor han ble intervjuet av Inside Edition.

Han fortsetter fortsatt å gjøre ulike treningsøvelser og også skateboard for å holde seg i form.

Richard drømmer imidlertid ikke lenger om å jobbe med kroppsbygging. I stedet drømmer han om å bli kvantefysiker ved NASA.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.