«Funkyfam» med ny serie

05/06/2024 11:00

Emma

Underholdning
Foto: TV 2 montasje/NTB
Foto: TV 2 montasje/NTB
Jørgine og familien kommer nå med nye serie.

Denne sommeren kan man følge Jørgine «Funkygine» Vasstrand når hun samler hele familien i to bobiler og reiser rundt i Norge.

Det skriver TV2 i en pressemelding.

I løpet av turen får hver av familiemedlemmene velge et spennende reisemål hvor de møter andre familier med helt andre talenter.

Her vil Vasstrand-familien få skikkelige utfordringer og bli «pushet» langt utenfor komfortsonen. 

I løpet av de tre ukene familien skal være på bobiltur treffer de på sirkusfamilien Arnardo og kunstnerfamilien Aulie Sand, og de får også utfordringer av familien som driver Union Øye Hotel, western-familien i Deadwood City og villmarksfamilie i Breheimen, og ikke minst luftige opplevelser sammen med den fjellvante familien som driver Romsdal Lodge.

–Dette har vært en sjukt lærerik og morsom opplevelse for familien. Det er ingen hemmelighet at tre uker på veien med hele gjengen i bobil, har vært en utfordring. Men fy søren så mange spennende og herlige mennesker vi har møtt– som har utfordret oss både fysisk og psykisk, sier Jørgine Vasstrand.

«Funkyfam på ferie» har seks ulike reisemål, og serien består av 12 episoder. 

«Funkyfam på ferie» får premiere fredag 21. juni på TV 2 Play, og to episoder publiseres hver fredag. Serien vil også vises på TV 2 Direkte mandager fra 8. juli.