Helt naken: Rita Ora kaster ALT

02/07/2023 16:30

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Popstjernen overlater ikke mye til fantasien i bilder til hennes kommende album.

Den britiske sangeren, Rita Ora, har absolutt ingenting å skamme seg over.

Det beviser hun i en serie med nye krydrete bilder, som ble tatt i forbindelse med hennes kommende musikkalbum, som snart slippes.

På et av bildene sitter hun med ryggen mot kameraet, mens det hvite badekaret sakte fylles med vann som (sannsynligvis på grunn av en badebombe) blir rosa.

Fra samme badekar har hun også delt et annet bilde der hun ligger i vannet med bena i kors og holder brystene.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Til bildene, som ifølge The Sun er delt på det sosiale mediet Instagram, har hun skrevet: «Rosa bad, vin, bier og ting». Tidligere denne måneden viste hun også frem den nakne kroppen sin i et badekar.

Hennes tredje album, med tittelen «You & I», handler om å finne den hun har funnet hos New Zealand filmregissør Taika Waititi, som er 15 år eldre enn henne. De to giftet seg i fjor.

Rita delte et bilde av seg selv i badekaret, mens hun sitter med ryggen mot kameraet og ser til siden.

«Har du forhåndsbestilt RO3 ennå?», undertekst hun bildet, som du kan se nedenfor.

Foto: Instagram

"You & I" er Ritas første album på fem år og hennes første album siden hun signerte en stor avtale med plateselskapet BMG. Rita har sagt følgende om albumet:

"Dette albumet betyr virkelig mye for meg. Det er som dagboken min de siste årene, det er lyden min og den føles så ekte for meg og den personen jeg er i dag."

Med sitt kommende album og hennes dristige reklamestil, ser det ut til at Rita Ora vil fortsette å skape overskrifter og begeistre fans over hele verden.

Fansen kan glede seg til å høre den nye musikken hennes når albumet «You & I» slippes 14. juli.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.