Helt normalt: 4 pinlige ting som skjer i alle langsiktige forhold

26/03/2024 14:00

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det kan være flaut når det skjer, men det er helt normalt i ethvert forhold.

I begynnelsen av et forhold er du veldig nøye på å kun vise partneren din de beste sidene ved deg selv, men over tid endres dette. Jo lenger dere er sammen, jo mer sannsynlig er det at dere også gjør pinlige ting foran hverandre.

Mange par skammer seg i all hemmelighet over dette, men hvorfor akkurat? Det tyske mediet Myself har satt seg fore å bryte tabuer, fordi disse fire tingene forekommer i ethvert lykkelig langvarig forhold, står det.

Pinlige og morsomme kallenavn

Borte er dagene da dere bare kalte hverandre honning. Jo lenger du er sammen, jo større sannsynlighet er det for å utvikle pinlige kallenavn. Ofte stammer de fra felles erfaringer eller interne vitser. Bare dere to forstår historien bak kallenavnene, og det er det som gjør dem så spesielle.

Fiser foran hverandre

Den som etter flere år fortsatt har klart å ikke fise i partnerens nærvær, fortjener en medalje. Vi er alle mennesker, og spesielt når dere flytter sammen, er det ikke alltid mulig å skjule eller undertrykke en fis.

Oppblåsthet eller mageproblemer er fortsatt tabubelagte temaer i store deler av samfunnet, men i et forhold skal man ikke skamme seg hver gang. Vårt forslag: Le av det!

Det avslappede utseendet

I langvarige forhold er det helt normalt at partneren ser en i løse bukser eller med flekker på skjorten. At du sminker deg og styler deg hver dag for den andre gjelder nok bare par i serier eller filmer.

I virkeligheten føler du deg også komfortabel i fritidsklær og uten sminke, fordi du vet at partneren din fortsatt elsker deg og synes du er attraktiv. Er ikke det den beste følelsen?

Ny intimitet

Kyssing før du pusser tenner? La baderomsdøren stå åpen når du går på toalettet? Flekkkrem i ansiktet? Alle disse tingene kan oppstå i et langvarig forhold og er helt normalt!

Når kjærligheten er så sterk, vet du at partneren din elsker deg også, selv om du har dårlig ånde eller krem ​​i ansiktet. Det trenger ikke å føles rart eller pinlig, fordi det bare viser at forholdet ditt har nådd et nytt nivå av intimitet. Som et par definerer dere selv hva dere er komfortable med og hvor grensene går.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.