Her er deltakerne i Påskekrimlekene

11/03/2024 11:00

Emma

Underholdning
Foto: Per Christian Lind/NRK
Her er de ti kjendisene som «risiker livet» i NRKs aller første Påskekrimleker.

På et avsidesliggende høyfjellshotell i Telemark har Markus Neby samlet et knippe kjendiser. Vinneren er den som klarer å avsløre identiteten til den hemmelige morderen, men først må det naturligvis gjennomføres noen konkurranser.

Det skriver NRK i en pressemelding.

Utfordringene har stått i kø for den intetanende gjengen av kjendiser.

– Vi fikk oppgaver hvor jeg omtrent trodde jeg skulle dø. Det forventet jeg absolutt ikke da jeg takket ja. Kanskje har jeg ikke lest nok påskekrim, for jeg så for meg litt mer påskekos med Kvikklunsj, solvegg og appelsin. Jeg ble oppriktig overrasket over hva vi måtte gjennom, sier artist og deltaker i Påskekrimlekene, Mari Bella.

Deltakerne er håndplukket av den hemmelige morderen, som også publikum kan være med på å gjette hvem er. Markus Neby tror ikke han kunne ha plukket ut en bedre gjeng selv.

– Jeg synes miksen er helt herlig. Kåre Magnus Bergh har vi sett som stødig programleder i lang tid, og jeg lurer på om jeg liker den noe syrligere deltakeren Kåre Magnus enda bedre. Og så ble det et ganske fint samhold mellom de som ikke dør. Så for å bruke en noe forslitt vits, så mener jeg samholdet ble såpass sterkt at Anette ikke kan gi noen av de andre deltakerne verv etter opptaket, sier programleder for Påskekrimlekene, Markus Neby.

Dette er deltakerne i Påskekrimlekene:

Anette Trettebergstuen, stortingspolitiker 

Kåre Magnus Bergh, programleder 

Henrik Asheim, stortingspolitiker 

Lena Kristin Ellingsen, skuespiller 

Rikke Isaksen, influencer 

Esben «Dansken» Selvig, musiker 

Kristine Grændsen, skuespiller og komiker 

Mari Bella, artist 

Arman Surizehi, skuespiller og komiker 

Ole Henry Snildalsli, komiker

Stor premie

Påskekrimlekene er en slags oppfølger av 24-stjerners julekalender, men med en betydelig tvist. Denne gangen er det nemlig selve livet som står på spill. Og en gigantisk tursjokolade.

– Noen har reagert på at vinneren i 24-stjerners julekalender ikke får en større premie enn en intimkonsert, men en større premie enn livet sjøl kan det vel ikke være mulig å oppdrive?! I tillegg vinner hen en enorm utgave av en kjeks-sjokolade assosiert med skiturer og norsk påske. Men den har vi sensurert sånn at det er umulig for folk å skjønne hvilken sjokolade det er snakk om. Vi driver tross alt ikke reklame på NRK, avslutter programleder Markus Neby.

Påskekrimlekene har premiere på NRK TV og NRK1 lørdag 23. mars.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.