Hundeeier sjekker overvåkingskamera: Får sjokk

08/06/2024 12:00

Sofie

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Det er en noe uventet oppdagelse hun gjør.

I en tid hvor mange handler på Internett og pakker leveres på døra som aldri før, er det viktig å passe på at pakkene også kommer i god stand. 

Men hva skjer når ens hunder tar kvalitetskontrollen av pakkene i sine egne poter? Hundeeier Hayley fikk svaret på dette spørsmålet på en uventet og underholdende måte. Det skriver Newsweek.

Det hele begynte med en melding om at Hayleys etterlengtede pakke var levert mens hun ikke var hjemme selv. Så, for å være sikker på at det nå også passet, sjekket hun hjemmets overvåkingskamera. 

Og så fikk hun et nytt sjokk - for selv om pakken faktisk hadde kommet, hadde Hayleys to hunder tatt pakken under kjærlig omsorg.

I en TikTok-video delt på kontoen hennes @haayxx4 27. mai, kunne du se hvordan hundene hadde revet opp pakken og spredt innholdet utover stuen. 

Det som en gang var pent innpakket hair extensions, hadde nå blitt til et rot av sammenfiltret hår som hundene kjempet om som en ny leke.

«Server meg rett», skrev Hayley med et snev av humor i videoen. 

Og selv om resultatet ble et verre rot og noen hårforlengelser som aldri blir det samme igjen, kan du ikke nekte for at det også er en litt morsom situasjon. 

Med en humoristisk sang som perfekt fanget absurditeten i situasjonen – «Oh no» – ble videoen en hit på TikTok. 

Så neste gang pakken din leveres når du ikke er hjemme, husk at dine firbeinte venner kanskje allerede har utført sin egen form for kvalitetskontroll. For som Hayley nå vet, er ingenting trygt når det havner i et par nysgjerrige poter.