Hunden har en uvanlig sovestilling: Internett synes det er hysterisk morsomt

26/06/2024 16:00

Sofie

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Se den morsomme videoen.

Hunder er kjent for sin evne til å finne komfort hvor som helst – på sofaen, i kurven eller i eierens seng. En hundeeier har imidlertid fått Internett til å le ved å dele hundens uvanlige måte å slappe av på.

Det skriver Newsweek.

Connor Bromilow, en 29-åring fra Liverpool, England, delte nylig en morsom video av hunden sin Reggie på TikTok. I klippet, som raskt gikk viralt, kan man se irsksetteren ligge på ryggen i buret med bakbena strukket i været.

– Reggie lå på ryggen i buret med bena strukket ut i luften og sov hele tiden, sier Connor Bromilow til Newsweek. Han legger til: "Jeg syntes det var morsomt, men han har ikke gjort det igjen siden."

Siden videoen ble delt har den fått over 129 000 visninger og mer enn 10 700 likes i løpet av få dager. Internett ser ut til å elske Reggies uvanlige sovestilling.

"De fleste på sosiale medier syntes det var veldig morsomt og var enige om at Reggie tydeligvis elsker livet," sier Connor Bromilow.

Reggie var så komfortabel i denne merkelige stillingen at han ble liggende slik i ca. 40 minutter.

Selv om Reggies sovestilling er komisk, avslører den også noe om personligheten hans. En hund som ligger på rygg med bena utstrakt signaliserer ofte lekenhet og kjærlighet. Det er også typisk for valper å ligge slik.

Motsatt er ikke denne stillingen typisk for eldre hunder, da de ofte velger en annen sovestilling for å unngå press på ryggraden.

For de som lurer på hvorfor Reggie sover i et bur, forklarer Connor Bromilow at buret har vært gunstig for både ham og Reggie. Det gir Reggie sitt eget sted hvor han kan være seg selv.

Reggie er ikke redd for å gjøre det som trengs for å finne den perfekte sovestillingen – og internett elsker ham for det.

Foto: @CONNORBROMILOW / TIKTOK

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.