Hvor gjemmer katten seg? De beste finner den på 15 sekunder

03/05/2024 14:00

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Bilder som tester oppmerksomhet og syn er gode øvelser for hjernen. I denne testen er det nødvendig å ha skarpt syn for å finne den skjulte katten.

Et bilde har dukket opp på nettet som viser en haug med bittesmå hus, og blant dem er en katt gjemt.

Dette er et bilde som byr på både monotone farger og massevis av detaljer, noe som selvfølgelig ikke gjør oppgaven enklere. Tvert imot er det med på å sikre at dyret er virkelig godt kamuflert.

For å finne katten må du anstrenge øynene. Det kan ta noen minutter, men ikke gi opp. Det er en utmerket måte å få hjernen til å bevege seg litt og øve på oppmerksomheten. Det var tross alt ingen som sa at det ville være lett.

Hold godt øye med bildet, da dyret er godt gjemt. Det kan imidlertid være at du er en mester i å finne skjulte detaljer og at det kun vil ta deg noen sekunder å finne katten.

Foto: Facebook

Løsningen:

Hvis bildet viste seg å være frustrerende og du ikke klarer å finne katten, presenterer vi løsningen nedenfor. Det er imidlertid verdt å bruke litt mer tid på å lete, og du kan også invitere en venn eller en venninne til å hjelpe deg før du bruker løsningen.

Gåten ble raskt utrolig populær på sosiale medier, hvor den har blitt delt av flere forskjellige brukere.

Foto: Shutterstock

Blant annet endte et innlegg på Facebook opp med å bli delt over 266.000 ganger på svært kort tid. Ikke alle klarte å finne den skjulte katten, men de beste løste det på bare 15 sekunder.

Hvis du ikke klarte å finne katten uten å se på løsningen, så er det ingen grunn til å skamme seg. Du er langt fra alene om å synes det er veldig vanskelig å finne den skjulte katten, da du trygt kan si at den har gjemt seg godt.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.