Jacob droppet ut av skolen som 17-åring: I dag er han millionær

08/03/2024 06:00

Sofie

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung mann hevder å være millionær i en alder av bare 21. Han forteller også at han har flyttet til Dubai.

Jacob Challinor sier at han tjente sin første million pund da han bare var 19 år gammel. Han hevder også at han nå har en formue på over 5 millioner pund med kjæresten Remmy.

Pengene har han tjent blant annet på sosiale medier, hvor han deler sine beste tips med andre ungdommer som vil tjene penger på nett. Det skriver The Sun.

Etter å ha blitt vellykket, har han valgt å forlate Staffordshire, hvor han har bodd mesteparten av livet. I stedet har han flyttet til Dubai, hvor han blant annet jobber med det som kalles affiliate marketing.

Kort fortalt handler denne forretningsmodellen om markedsføring av andre selskapers produkter eller tjenester. Hver gang du oppretter et salg, får du en provisjon.

Derfor er det i dette tilfellet Jacob som er ansvarlig for markedsføring og salg av produkter og tjenester. Han trenger imidlertid ikke å levere dem selv, da han rett og slett får en provisjon fra salgene han har opprettet.

Det er en forretningsmodell som har fungert veldig bra for ham da han tjente over 100 000 pund på de tre første månedene på denne måten. Dette resulterte i at han valgte å droppe ut av skolen som 17-åring.

Fire år senere har han flyttet til Dubai, hvorfra han driver sine ulike kanaler på sosiale medier. Han deler blant annet tipsene sine på TikTok, hvor han har over 1,4 millioner følgere.

Foto: TikTok

"Jeg har gått fra en liten by til nå å gjøre den stor," sier han i en video på TikTok.

"Se, vi har en suite og vi har det nydelige kjøkkenet. Men det stopper ikke der. Det stopper virkelig ikke der."

"Hør her, gutter og jenter. Jeg og Remmy er et levende bevis på at hvis du setter tankene dine på noe, kan du oppnå det. Vi har gjort det lenge nå. Så jeg synes det er rimelig å si at vi absolutt fortjener dette."

I videoen forteller han at kjæresten er 18 år. Imidlertid har han delt andre videoer på kanalen sin som tyder på at hun er eldre enn dette.

Det er ikke bare affiliate markedsføring som er i fokus for Jacob. Han håper også å hjelpe andre med å tjene penger på nettet, og det er derfor han deler videoer på YouTube.

Tar du en kjapp titt på TikTok-kanalen hans kan du se flere videoer hvor han blant annet poserer med Rolex-klokker eller kjører rundt i en Lamborghini.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.