Jurassic Park-fans føler seg gamle når barnestjernen gjenskaper en spesiell scene i en alder av 43

09/04/2024 22:00

Sofie

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Den kjente skuespillerinnen Ariana Richards har fått fans av Jurassic Park til å føle seg gamle.

Ariana Richards får Jurassic Park-fansen til å føle seg veldig gamle. Skuespillerinnen var 13 år gammel da hun spilte Lex Murphy, barnebarnet til parkens eksentriske eier, John Hammond (Richard Attenborough).

For å feire 30-årsjubileet for filmens utgivelse, gjenskapte Richards karakterens mest kjente scene i en TikTok-video som ble delt i fjor på den offisielle Jurassic World-kontoen.

I scenen tror Lex og hennes yngre bror Tim at de har sluppet unna et Velociraptor-angrep og befinner seg på feriestedets kjøkken, hvor et utvalg av deilige desserter er lagt ut for gjestene.

Når de begynner å spise, blir det imidlertid raskt klart at de ikke er alene. Kameraet zoomer inn på Richards mens hun holder en skje med grønn gelé mot munnen. Her kan du tydelig se at hun skjelver fordi Velociraptoren nærmer seg.

«En duett i 30 år», var Jurassic Worlds valg av bildetekst for den virale videoen.

I kommentarfeltet var fansen raske med å rose skuespilleren, men de ga selvfølgelig også uttrykk for at de følte seg veldig gamle.

"Det er den mest ikoniske scenen i Jurassic Park-filmene," sa en person.

«Jesus, Gud, jeg føler meg så gammel», skrev en annen bruker på det sosiale mediet.

"Du vet ikke... Hvor gammel dette fikk meg til å føle meg," skrev en tredje.

Richards reproduserte kort sin rolle i filmens oppfølger fra 1997, 'The Lost World: Jurassic Park'. Etter en rekke mindre roller på 90-tallet, fokuserte Richards imidlertid på karrieren som artist.

Men bildeteksten hennes på sosiale medier Instagram refererer fortsatt til den berømte scenen: «Artist, actress, mother... and green jelly aficionado».

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.