Kan du se en kvinne på bildet? Ikke alle kan løse gåten

10/06/2024 16:25

Sofie

Underholdning
Foto: Instagram
Optiske illusjoner nyter stor interesse på nettet, som inkluderer denne, som har spredt seg på sosiale medier.

Optiske illusjoner nyter mye interesse på nettet. Internett-brukere elsker å gruble over løsningene, og nylig har et bilde av en tysk kunstner som har gjemt en kvinnes kropp i sitt arbeid vunnet dagen.

Test deg selv og se om du kan få øye på henne på bildet.

Jörg Düsterwald publiserer verkene sine på Instagram, hvor nesten 5000 mennesker følger ham. Bildene hans er preget av originalitet og realisme.

Nylig la han ut et bilde på sosiale medier hvor han hadde gjemt en kvinnekropp. Ved første øyekast er det vanskelig å se. Det gjorde at mange gikk på leting etter henne, men ikke alle har hatt lett for å finne henne.

Jörg Düsterwald er en tysk maler. Han har jobbet med kunst i mer enn 25 år og skaper både kommersielle og kunstneriske prosjekter. Han er utdannet interiørdesigner og ble i 2008 tysk mester i bodypainting.

Jörgs prosjekter er kjent for å være svært realistiske, og ved første øyekast er det vanskelig å se elementene som skjuler seg i dem. Et nylig publisert verk har vakt stor interesse blant nettbrukere.

På bildet ser vi en bunker dekket av grønt, men et sted er det en kvinne gjemt. Hvor? For å se henne, må du se veldig nøye.

Foto: Instagram

Kvinnen er gjemt over døren. Ikke alle legger merke til henne med en gang, men når du ser nøye etter ser du en kvinnekropp i liggende stilling. Hun er perfekt integrert i bakgrunnen og ligner en skulptur eller en gren.

Internett-brukere er veldig begeistret for kunstnerens arbeid. I kommentarsporet deler de hvor lang tid det tok dem å finne kvinnen.

"Den steinete kvinnen, på toppen av døren. Det tok meg 7 sekunder å finne henne," skrev en bruker.

"Jeg måtte lete litt etter henne. Flott bilde," sa en annen.

"Fikk øye på hånden hennes først," kommenterte en tredje.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.