'Kastanjemannen' får sesong 2: Her skjer det

21/03/2024 14:00

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Serien ble ekstremt populær blant norske Netflix-brukere.

Serien, som raskt fanget oppmerksomheten til seerne med sin mørke narrative og komplekse karakterer, følger etterforskningen av en seriemorder hvis signatur etterlater en skummel følelse.

Drapsstedene er dekorert med de små kastanjefigurene, noe som skaper en spennende effekt på både karakterene og publikum.

Nå sprer spenningen seg igjen når Netflix bringer glade nyheter til fans av skandinavisk noir. En etterlengtet oppfølger til 'Kastanjemannen' er på vei, noe strømmetjenesten bekreftet i en fersk pressemelding.

Dette skriver Ekstra Bladet.

Denne kunngjøringen har utvilsomt hevet fansens forventninger, gitt den enorme populariteten til den originale serien.

Både Danica Curcic og Mikkel Boe Følsgaard, som strålte i hovedrollene i den første sesongen, er bekreftet å komme tilbake og fortsette karakterenes søken etter rettferdighet. At Adam Price sitt produksjonsselskap, Sam Productions, igjen skal stå bak produksjonen, lover godt for fortsatt kvalitet og dybde i serien.

Mens ventetiden kan virke lang med premieresett for 2026, gir det både rollebesetning og crew muligheten til å lage en oppfølger som lever opp til den høye standarden fansen forventer.

Dette er en spennende tid for fans av dansk drama og internasjonalt publikum som har blitt dratt inn i det mørke universet til 'Kastanjemannen'.

Med løftet om en ny sesong, kan fansen begynne å forberede seg på et nytt dykk inn i mysteriet til de små kastanjemennene som har fanget oppmerksomheten til en hel nasjon.