Katt stjeler sengen til en Golden Retriever: Hundens reaksjon er supersøt

10/06/2024 22:12

Sofie

Underholdning
Foto: YouTube
Da hunden oppdaget hvem som sov i sengen hans, reagerte den morsomt. Katten bryr seg ikke og blir til stor moro for mange på nettet liggende.

En fire år gammel Golden Retriever ved navn Bailey endte opp med å gå viralt på YouTube. Generelt er hunden faktisk enormt populær på sosiale medier. Ifølge mediet Wamiz har hunden en kanal med nesten en million abonnenter.

Denne gangen førte en kattunge til at hunden ble enda mer kjent på Internett på grunn av en morsom reaksjon.

I videoen som fanger mange Internett-brukere, ser vi at en kattunge har tatt plass i Baileys kurv i fravær av den søte hunden. Da Bailey kom tilbake og så den lille kattungen på sin plass uten tillatelse, lot hun det ikke gå ubemerket hen. Hvis du tror en krangel er i ferd med å bryte ut, tar du feil.

Bailey reagerte ekstremt kreativt. Vi ser i videoen at hunden først hopper glad rundt og bjeffer, som om hun vil si til katten: «Hei – dette er plassen min».

Hva gjør katten? Absolutt ingenting. Den sitter fortsatt fint på sin lille plass. Og det gir ikke den minste indikasjon på at den har planer om å flytte.

Tilsynelatende ble den søte Golden Retrieveren litt utålmodig og bestemte seg for å trekke i sengen som for å kaste den lille katten av seg. Resultatet? Ingenting. Katten ble liggende, og ga fortsatt ikke uttrykk for at den ville bevege seg.

Bailey ga til slutt opp. Tilsynelatende er hun ikke mye av en fighter når det kommer til stykket, så hun bestemte seg for at det var nok for i dag. Så hun bestemte seg for å legge seg ved siden av katten, og ikke lenge etter ga den lille katten Bailey en klem også.

Derfor er det ingen tvil om at det hele endte bra til slutt, selv om Bailey virket litt misfornøyd ved første øyekast.