Kun 10 % finner katten på bildet – se om du er en av dem

06/03/2024 16:00

Sofie

Underholdning
Foto: Reddit
Bare 10 % kan finne katten som gjemmer seg på bildet. Ta en nærmere titt på bildet og se om du er en av dem.

Å utfordre seg selv er alltid gøy! Dette kan gjøres på mange forskjellige måter – fra gåter til optiske illusjoner. Nedenfor er et bildepuslespill som har sirkulert på nettet den siste tiden.

Bildet har katteelskere fra hele verden som klør seg i hodet fordi en katt har krøpet inn i skapet på bildet. Men det er ikke akkurat lett å finne. Derfor er det også mange som har vanskeligheter med å finne den.

Faktisk ender bare rundt 10 % av de som ser på bildet opp med å finne katten. Hvis du leter etter en måte å utfordre deg selv litt på, trenger du ikke lete lenger. I stedet bør du rett og slett prøve å finne katten på bildet.

Hvor er katten

Nå skal vi se om du er en av få som klarer å se hvor katten gjemmer seg. Det er sant. Din oppgave er å sette det skarpe blikket og finne vår firbeinte venn på bildet.

Så er du klar? Her kommer bildet. Se nå nøye på bildet for å se om du kan finne katten.

Foto: Reddit

Løsningen

Hvis du ikke har funnet katten - ingen bekymringer. Vi avslører svaret nedenfor.

Foto: Reddit

Kunne du ikke finne katten selv? Hvis ikke, så er det ingen grunn til å være opprørt. Bare noen få faktisk ender opp med å finne katten uten hjelp.

Selv om du ikke kunne finne det, er det fortsatt gøy å teste deg selv på denne måten. Mange tror det, og derfor har disse bildene også en tendens til å gå viralt på internett.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.