Kvinne bombarderes med tusenvis av opprigninger og meldinger etter at 'Squid Game' ble vist

Foto: Shutterstock.com

Kvinnen blir bombadert med telefon opprigninger og meldinger etter at nummeret hennes bliver vist i Netflix hitserien ’Squid Game’.

Mange har vært begeistret for Netflix' nye sørkoreanske hitserie 'Squid Game', men for den sørkoreanske kvinnen Kim Gil-young har seriens enorme suksess vært en blandet glede, for å si det mildt.

Les også

Vil gjøre cannabis mere tilgengelig

Det skriver Reuters.

Siden utgivelsen av serien har hun blitt bombardert med tusenvis av opprigninger og meldinger fra fremmede som har sett serien - som Netflix selv spår kan bli den mest sette i strømmetjenestens historie.

I serien får 456 desperate, gjeldsrammede mennesker et mystisk visittkort med et telefonnummer på som de skal ringe hvis de vil kjempe om en enorm pengepremie i en rekke koreanske barnespill, som dog viser seg å ha dødelige konsekvenser.

Problemet er imidlertid at nummeret som vises på visittkortet i serien faktisk tilhører Kim Gil-young, som nå er godt lei av situasjonen.

Og det får nå Netflix og produksjonsselskapet bak serien, Siren Pictures, til å redigere scenene i serien der nummeret hennes vises, slik at hun kan få litt fred igjen. Det er det Netflix som opplyser, som også oppfordrer folk til å slutte å ringe kvinnen.

Les også

Stor årslønn: Ed Sheeran scorer kassen