Kvinne bombarderes med tusenvis av opprigninger og meldinger etter at 'Squid Game' ble vist

07/10/2021 12:19

Emma Sletta

Underholdning
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Kvinnen blir bombadert med telefon opprigninger og meldinger etter at nummeret hennes bliver vist i Netflix hitserien ’Squid Game’.

Mange har vært begeistret for Netflix' nye sørkoreanske hitserie 'Squid Game', men for den sørkoreanske kvinnen Kim Gil-young har seriens enorme suksess vært en blandet glede, for å si det mildt.

Det skriver Reuters.

Siden utgivelsen av serien har hun blitt bombardert med tusenvis av opprigninger og meldinger fra fremmede som har sett serien - som Netflix selv spår kan bli den mest sette i strømmetjenestens historie.

I serien får 456 desperate, gjeldsrammede mennesker et mystisk visittkort med et telefonnummer på som de skal ringe hvis de vil kjempe om en enorm pengepremie i en rekke koreanske barnespill, som dog viser seg å ha dødelige konsekvenser.

Problemet er imidlertid at nummeret som vises på visittkortet i serien faktisk tilhører Kim Gil-young, som nå er godt lei av situasjonen.

Og det får nå Netflix og produksjonsselskapet bak serien, Siren Pictures, til å redigere scenene i serien der nummeret hennes vises, slik at hun kan få litt fred igjen. Det er det Netflix som opplyser, som også oppfordrer folk til å slutte å ringe kvinnen.

 

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.