Kvinne har blitt operert 43 ganger for å se ut som Barbie: Nå blir hun kalt for «Zombie»

05/04/2024 23:00

Sofie

Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Synes du hun ser ut som Barbie eller en zombie?

Dalia Naeem fra Bagdad, hovedstaden i Irak, er en 'Barbie-jente som lever i en Barbie-verden'.

Imidlertid er ikke alle overbevist av hennes dukkelignende utseende.

30-åringen, som jobber som programleder og skuespiller, har fått global medieoppmerksomhet etter å ha gjennomgått ikke mindre enn 43 plastiske operasjoner. Og nå har hun 995.000 følgere på Instagram, hvor hun ofte deler bilder av det nye utseendet sitt.

Etter at en av videoene hennes gikk viralt i fjor, har Dalia også fått kritikk fra seere som ifølge Mirror skriver at hun trenger 'hjelp fra Gud'.

I videoen kan Dalia Naeem, kjent under kallenavnet 'Iraqi Barbie', sees posere ved siden av sin makeupartist, som sier: "Du ser så vakker ut min kjære. Som Barbie," som hun svarer: "Din sminke er Barbie."

Dalia Naeems månedlige kirurgiske prosedyrer sies å inkludere leppefyllere og brystforstørrelsesoperasjoner. Med sin lille nese og fyldige lepper ser det ut som hun nærmer seg drømmen om å se ut som Barbie, men ikke alle er enige.

«Zombie», kommenterte en bruker, mens en annen beskrev Dalia som en «Barbie-djevel».

Imidlertid har mange andre blitt fascinert av hennes unike utseende.

Hun har også medvirket i en rekke skuespill og TV-serier i hjemlandet, som har blitt godt mottatt.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.