Kvinne kjøpte 4 stoler på Facebook Marketplace: Det viste seg å være stjålet fra McDonald's

02/07/2023 06:30

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kvinne som kjøpte fire identiske stoler for 100 dollar på Facebook Marketplace hevder at møblene ble "stjålet fra McDonald's".

26 år gamle Marlie Tressler tok til sosiale medier TikTok for å avsløre at hun hadde opplevd en møbelfiasko etter å ha kjøpt noen stilige stoler via Facebook. Den unge innholdsskaperen fra Georgia delte overraskelsen sin over å finne spisestuestolene hennes hos en populær hurtigmatkjede.

I en viral video som har fått over 336 000 visninger, beskrev hun øyeblikket hun fant akkurat de samme stolene sine på McDonald's.

Det skriver Daily Mail.

"For tre år siden kjøpte jeg disse stolene gjennom Facebook Marketplace, og umiddelbart etter slettet fyren Facebook-profilen sin, så det var et advarselsskilt," forklarte hun.

Videoen byttet deretter til et bilde av de svart-hvitt-stripete stolene hennes. Etter å ha vist bildet i videoen, sa Marlie: "Dette er det jeg så i går kveld på denne McDonald's i Sør-Georgia."

Hun klippet en video av seg selv, der du kan se henne stå inne på McDonald's. Det var her hun fant flere av de samme stolene som hun eier.

"De er identiske. De er stjålne McDonald's-stoler. McDonald's, jeg vil gjerne returnere disse stjålne gjenstandene til deg," sa hun og la spøkefullt til:

"Jeg beklager. Jeg vet at du har [...] savnet disse stolene. Du trenger ikke lete lenger."

I bildeteksten til videoen skrev 26-åringen: «McDonalds, interiørarkitekten din har gjort det bra».

Selv om hun hevdet at stolene hennes var stjålet fra hurtigmatkjeden, var det flere brukere som påpekte at de kunne være fra IKEA, fordi kjeden selger en litt lik modell, dog ikke i samme farge som Marlies stoler.

En bruker sa også at det var en butikk i Georgia som solgte møbler fra hoteller og restauranter og oppfordret Marlie til å beholde stolene. Andre brukere uttrykte begeistring over stolene og lo av hvordan Marlie Tressler fikk tak i dem.

"Hadde ikke Ikea noe lignende på et tidspunkt?" spurte en person. "Kanskje ikke stjålet! Det er et sted i Georgia som selger ting fra hoteller og restauranter.

Behold stolene dine! Du har betalt for dem," leste en annen, mens en tredje skrev: "Jente, behold stolen. Jeg er sikker på at de har et budsjett for slike ting, og du har betalt for dem."