Kvinne nektet å være søsterens brudepike: Årsaken er sjokkerende

22/02/2024 18:00

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kvinne har gjort det klart for søsteren at hun ikke vil være hennes brudepike. Og det er en helt spesiell grunn til det.

Mange føler glede på vegne av søsknene sine når de planlegger å gifte seg. Dette er imidlertid ikke tilfelle for én bestemt kvinne, som i stedet finner seg selv sliter med sinne ved tanken på søsterens bryllup.

Det er selvsagt tungtveiende årsaker bak kvinnens følelser. Hun er så preget av situasjonen at hun har gitt beskjed til søsteren om at hun ikke ønsker å delta som brudepike i bryllupet.

Dette er ikke forankret i misunnelse over at søsteren skal gifte seg før henne. I stedet er det en dypere grunn til frustrasjonen hennes.

Ifølge et innlegg på Reddit, som The Sun referer til, åpner kvinnen for at sinnet hennes skyldes at søsteren hennes skal nå gifte seg med ekskjæresten hennes.

For å gjøre situasjonen verre var årsaken til bruddet at han hadde vært utro mot henne – og det var nettopp søsteren hennes han nå skal gifte seg med.

"Du vet at overskriften høres forferdelig ut, men hør meg. Jeg er en 24 år gammel kvinne med en søster, Lexi, 28. Vi var en gang veldig nære, faktisk var hun min beste venn," skriver hun.

"Men for rundt syv eller åtte måneder siden fant jeg ut at kjæresten min på den tiden, Jonah, var utro mot meg med henne. Og nå er de forlovet og planlegger et augustbryllup."

Siden hun fikk vite om forholdet har det ikke vært kontakt mellom henne og søsteren. Hun sier også at hun har takket nei til å være brudepike, og følte det var absurd at det i det hele tatt ble foreslått.

Til tross for den kronglete historien, ble søsteren åpenbart sjokkert over avslaget på å være brudepike.

"Hun fortalte meg at kjolen allerede var kjøpt. Jeg svarte at kjøpet hennes av kjolen ikke forpliktet meg til å delta i bryllupet. Hun brøt sammen og kalte meg ufølsom og anklaget meg for å bære nag," skriver hun.

"Jeg prøvde å forklare meg selv, men hun ville ikke høre og la på. Jeg følte meg forferdelig."

Situasjonen ble verre da det viste seg at ikke bare søsteren, men også foreldrene deres var misfornøyde med avgjørelsen hennes.

«Da jeg besøkte foreldrene mine på middag, var jeg uforberedt på at Lexi hadde informert dem om situasjonen», skriver hun.

"Midt under middagen sa mamma: 'Lexi og Jonah er lykkelige sammen, og de fortjener bryllupet de ønsker seg'."

"Jeg ble lamslått, 'Hva?'. Hun fortsatte, 'Lexi har fortalt meg hva som skjedde og at du burde vært hennes brudepike. Det er lenge siden, du burde være over det. Lexi fortjener å være lykkelig'."

"Jeg svarte: 'Hun kan være glad, men jeg vil ikke være i et bryllup der den utro eksen min gifter seg med søsteren min'. De så på meg som om jeg hadde fornærmet dem dypt," fortsetter hun.

"Faren min reiste seg og sa: 'Du er egoistisk, og du må delta i det bryllupet. Ellers kan du dra nå og ikke komme tilbake'."

Etter denne episoden har hun ikke snakket med familien. Hun søker nå råd om Reddit, som har skapt hundrevis av støttende kommentarer, mange er enige om at hun gjør det rette ved å distansere seg fra familien og situasjonen.

"Det kan være vanskelig å akseptere, men du har det bedre uten familie og søster. De oppfører seg giftig," kommenterer en bruker.

"Du skal ikke føle deg tvunget til å delta i bryllupet. Du har ikke gjort noe galt, og det er ikke egoistisk å ta vare på dine egne følelser. Hvis det er slik søsteren din og foreldrene dine ser det, har du det bedre av uten dem," sier en annen.

"Det er utrolig selvsentrert av dem å forvente at du deltar i bryllupet, for ikke å snakke om å være brudepike. De må gjerne ha bryllupet sitt, men de burde gjøre det uten deg," skriver en tredje.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.