Lever av å selge lettkledde bilder og videoer på nettet: Nå avslører hun den syke inntekten

30/06/2023 18:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Det er tilsynelatende mye penger å tjene hvis du er villig til å kaste av deg klærne foran et kamera. Det kan britiske Elle Brooke skrive under på.

Internett har gjort at mange har funnet måter å tjene penger på som ikke var mulig før. En av dem er Elle Brooke, som lever av å selge rasende bilder og videoer på nettet.

Hun er et kjent navn i Storbritannia og avslørte nylig at hun tjente en vanvittig månedslønn bare måneder etter oppstart.

Den 25 år gamle kvinnen har blitt en av Storbritannias mest gjenkjennelige stjerner innen voksenunderholdning. Før da utdannet hun seg til advokat, men dette ble droppet.

Nylig fikk hun ytterligere berømmelse da hun deltok i 'Piers Morgan Uncensored' for å forsvare bransjen sin.

Under intervjuet blir hun spurt av Piers Morgan om hva barna hennes ikke vil tenke om hennes karrierevalg hvis hun bestemmer seg for å få barn.

«De kan gråte i en Ferrari», sa den britiske kvinnen helt upåvirket.

Foto: Instagram

Noen minutter senere hadde klippet allerede gått viralt i sosiale medier, og hun har nå snakket med Independent om nettopp dette.

I denne forbindelse har hun også avslørt hvor mye penger hun tjente i starten av karrieren. "For fire år siden begynte jeg å lage anonymt, rasende innhold på Premium Snapchat. Det er en abonnementsbasert tjeneste," sa hun.

"Det var ikke før jeg møtte en kvinne som tjente 10 000 dollar i måneden at jeg tenkte: "Hun er rik. Det kan jeg også gjøre."

"Jeg var 21 år gammel da jeg åpnet min første konto. I løpet av seks måneder hadde jeg allerede tjent 30 000 dollar i måneden. Det ble raskt en no-brainer for meg å bli i denne bransjen."

"Jeg er en som tror det må være alt eller ingenting. Jeg var ikke interessert i jusstudiet lenger. Jeg følte at det å ha egen virksomhet var mye mer spennende enn å være advokat."

30.000 dollar tilsvarer mer enn 324.000 norske kroner per måned. Siden hennes popularitet har økt betydelig i nyere tid, må det antas at inntekten hennes også har økt siden den gang.

Det har også gagnet hennes popularitet at hun har vokst. Hun har vært i ringen tre ganger så langt, og har vunnet alle tre kampene.

Hennes neste kamp vil være i Dublin neste måned, hvor hun skal kjempe mot Jully Poca. Det er en semifinale i en turnering arrangert av KingPyn Boxing.

Går hun helt til finalen kan hun møte søsteren, som også lever av å selge krydret innhold på nett.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.