Litt morsommere desember: Nå kan du kjøpe julekuler med whiskey

Whiskey-fylte julekuler til gutta gjør julen enda mer magisk i år.

Snart er det på tide igjen; å pynte huset til jul. De fleste butikker bugner allerede av pynt i allverdens farger, og godteri til den søte tann.

Om halvannen måned skal juletreet pyntes. De fleste familier har helt spesielle tradisjoner når det kommer til pynting av treet. Kanskje pynter dere med masse glitter og norske flagg mens Grevinnen og Hovmesteren er på tv i bakgrunnen, kanskje dere elsker hjemmelagde julehjerter, eller kanskje treet deres prydes med ensfargede julekuler hvert år. Ofte er det mange menn som mister interessen for jul straks den intense pyntingen er i gang. 

Hvis du er lei av den gamle julepynten eller kanskje trenger noen nyde ideer, så kan du - hold deg fast - investere i whiskey-fylte julekuler. Julekuler til ekte menn.

Foto: Lakes Distillery.

Foto: Lakes Distillery.

Firmaet bak kulene er Lakes Distillery i Storbritannia og pynten går under navnet The ONE Bauble Gift Set. I hvert sett er det 6 kuler fylt med 5 cl. whiskey fra forskjellige områder i landet.

Foto: Lakes Distillery.

Så hvis du er lei av julekurver med pepperkaker, så kan du nå drikke julen inn med whiskey. Prisen pr. sett er 380 kroner og kan kjøpes her.

Så ble det (snart) jul igjen.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.