Mange venter i spenning: Nå er det nyheter om 6. sesong av «Sommerdahl»

09/07/2024 10:03

Emma

Underholdning
Foto: Henrik Petit/TV 2
Foto: Henrik Petit/TV 2
En av skuespillerne kan nå avsløre nye detaljer om den kommende sesongen.

Det er ikke lenge siden siste episode av den populære serien «Sommerdahl» gikk over skjermen.

På pressekonferansen for sesong 5 ble det avslørt at en sjette sesong allerede var planlagt, og nå viser det seg at det allerede er gode nyheter.

På det årlige Røde Kors Club 10-arrangementet på Roskildefestivalen møtte HER&NU den unge skuespilleren Thit Aaberg, som spiller en sentral rolle i serien.

Hun kunne dele enda flere spennende detaljer om den pågående skytingen.

– Jeg er i ferd med å spille inn akkurat nå. Nå er vi akkurat ferdig med blokk 1, og da er vi i gang med å filme blokk 2, så det blir mye mer «Sommerdahl» med meg og alle de andre, sier Thit Aaberg, som kan sees på bildet under.

Artikkelen fortsetter under bilde...

Foto: Henrik Petit/TV 2

Det er tydelig at arbeidet med sesong 6 er i full gang, og fansen kan se frem til enda flere spennende episoder.

Suksess på tvers av landegrenser

Det er særlig hovedpersonen Peter Mygind som har oppnådd enorm popularitet – ikke bare i Danmark, men også internasjonalt.

Den omfattende distribusjonen av Sommerdahl-serien til over 40 land, inkludert USA, Canada og en rekke europeiske og søramerikanske land, har resultert i en global fanskare som viser deres hengivenhet på mange måter.

Hvis du vil, kan du se eller se de siste 5 sesongene av 'Sommerdahl' ved å klikke her.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.