Mann var i ferd med å spise Big Mac-en sin da en måke angriper: Nå er han sint på kommunen og McDonalds

24/06/2023 06:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Wayne Simpson hadde nettopp kjøpt den populære burgeren fra sin lokale kjede i South Shields og nøt sin første matbit da en måke fløy ned og snappet den fra hendene hans.

En McDonald's-kunde har blitt stående uten burger og krever full refusjon etter at Big Mac-en hans ble stjålet av en måke.

Wayne Simpson hadde nettopp kjøpt den populære burgeren fra McDonalds i South Shields og var i ferd med å nyte sin første matbit da en måke fløy ned og snappet den fra hendene hans.

56-åringen fra Sunderland ble henrykt og krever nå handling for å forhindre at det skjer igjen. Han har oppfordret rådet til å gjøre noe og lignende hendelser er også rapportert i Sunderland.

En beryktet hendelse involverte en spesielt fryktløs måke som gikk inn på en restaurant og stakk av med et brett med pommes frites.

I en samtale med The Sunderland Echo sa han:

"Det kommer til å bli et problem. Det skjer hele tiden for alle". Utsalgsstedet rapporterte at måkene har blitt stadig dristigere de siste årene. Simpson ble så opprørt over hendelsen at han kontaktet sitt lokale råd og foreslo noen mulige løsninger.

Han ba også om refusjon for Big Mac-en sin. Simpson sa at han tror han burde få pengene tilbake siden han, "uten sin egen skyld", ikke var i stand til å spise dem.

På gatekjøkkenet i South Tyneside har det tidligere vært diskusjoner om å legge tak, men det ble aldri noe av. Det skriver The Mirror.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.