Mannen tok et bilde av det vakre landskapet: Da han kom hjem fikk han sjokk over den sprø detaljen

09/07/2024 18:00

Sofie

Underholdning
Foto: X
Foto: X
Han trodde ikke sine egne øyne da han zoomet inn.

Det var en helt vanlig nyttårsaften på Cavehill i Belfast da den profesjonelle fotografen Gavin Best, sammen med vennene sine, dro på en naturskjønn spasertur.

Selv om han ikke hadde med seg det avanserte kamerautstyret, bestemte han seg for å fange det fantastiske landskapet foran seg med det han hadde for hånden. Dette viste seg å være en avgjørende beslutning.

Det resulterende bildet presenterte en pittoresk scene med eksepsjonell lyssetting, komposisjon og innramming. Best var begeistret over bildet han hadde tatt. Men det var først da han undersøkte bildet nærmere hjemme at han oppdaget noe uvanlig.

Ved nærmere ettersyn fant han en liten prikk i det fjerne på en stein. Det som først så ut til å være en ubetydelig detalj viste seg å være en mann midt i et hopp, sannsynligvis for å ta enda et flott bilde.

"Da jeg så på bildene på mobilen etterpå la jeg ikke merke til noe spesielt; det var ikke før noen dager senere da jeg gikk gjennom bildene på datamaskinen at jeg oppdaget noe og zoomet inn," forklarte Best til The Mirror via BoredDaddy.

Selv om noen spekulerte i at bildet kan være iscenesatt, benektet Best dette. Han hevdet at han på det tidspunktet ikke hadde sett noen i området der bildet ble tatt.

Den mystiske skikkelsen så ut til å stå nær kanten av fjellet, et betydelig stykke fra kameraet, noe som fikk noen til å spekulere i om personen kanskje prøvde å "hoppe fra stupet".

Best forsikret imidlertid at dette ikke var tilfelle, siden det var andre personer til stede som kunne sees på hans andre bilder fra den minneverdige dagen på Cavehill.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.