Michael gjorde en skolebuss om til et hjem: Du mister kjeven når du ser den fra innsiden

24/06/2023 13:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Han kjøpte bussen for ca. 23.000 kroner.

I jakten på det perfekte hjemmet er preferanser forskjellige fra person til person. Mens noen drømmer om store hus og herskapshus og jobber hardt for å realisere disse drømmene, foretrekker andre mer beskjedne hjem.

Michael har alltid ønsket å bo i et beskjedent og koselig hjem, og nå har han oppfylt boligdrømmen, ettersom han har bygget om en gammel skolebuss til sitt nye hjem.

Han brukte 157.000 kroner på hele prosjektet, hvorav han kun brukte 23.500 kroner på selve bussen. De resterende 133.600 kr har derfor gått til oppussing, materialer og annet.

Du kan se før- og etterbilder av bussen i videoen nederst i artikkelen.

En av de første utfordringene Michael møtte var den relativt lave takhøyden i bussen. Med en høyde på 180 centimeter fra gulv til tak måtte han gjøre den større for å oppnå ønsket komfort. Det skriver Houston Chronicle.

Bevæpnet med begrensede byggeferdigheter og inspirert av lignende skolebussprosjekter han hadde sett på YouTube-videoer, satte han i gang med å realisere drømmen om det perfekte hjemmet i den hvitmalte skolebussen.

Det fikk han gjort, og derfor sparer han nå 1200 kroner i måneden, da det var prisen på den forrige husleien. «Jeg parkerer bussen i South Austin, i en skyggefull sidegård, og betaler mindre enn 1100 kroner i måneden i husleie og verktøy,» sier Michael til avisen.

Det lille hjemmet har blitt forvandlet med mørke tregulv, en slakterblokk og hvit t-baneflis med svart fugemasse på kjøkkenet.

Foto: Youtube

Selv om bussen har både dusj og toalett, er det sjelden Michael bruker den: "Jeg tisser ute som den gode Herren hadde tenkt," sier han med et smil, og fortsetter:

"Når det kommer til dusjer og sånt, har jeg bygget en flott liten utendørsdusj eller jeg bruker treningsfasilitetene."

Du kan se bussen før, under og etter oppussing nedenfor:

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.