Nå er den her: Skal du se den?

Foto: Storm Films / Nordisk Film Distribusjon (Youtube)

Nå kommer den nye 'Tre Nøtter Til Askepott' snart på kino.

Den nye «Tre nøtter til Askepott» har fått nye oppfriskende bilder i form av et helt nyt rollegalleri og hele filmen er filmet i Norge under pandemien.

I hovedrollen spiller musikkartisten Astrid Smeplass i rollen som Askepott. Mens Cengiz Al, bedre kjent i rollen som Yousef i suksess serien SKAM, skal spille prinsen i den nye Tre Nøtter Til Askepott.

Les også

Folkekjær programleder er ferdig i TV2

Historien i den nye filmen vil være akkurat den samme som i original filmen.

Askepott (Astrid Smeplass) er kuet og uønsket av den slemme stemora (Ellen Dorrit Petersen), som jobber hardt og målrettet for å få sin egen datter (Ingrid Giæver) invitert på slottsballet. Der skal nemlig prinsen (Cengiz Al) velge sin brud, ifølge planen lagt av kongen (Thorbjørn Harr).

Prinsen blir imidlertid betatt av Askepott mens han er ute på jakt i skogen, men hun forsvinner før han får vite hvem hun er. Når den store dagen kommer, sørger stemora for holde Askepott opptatt på gården, men hun har noen magiske nøtter i sin besittelse, som åpner for store muligheter.

Eventyret advarer mot hovmod og ærgjerrighet, og signaliserer at man kommer lengst ved å være seg selv og møte andre med åpenhet og ærlighet. Gammeldags tematikk? Jo, kanskje, men budskapet er fremdeles relevant.

Du kan se traileren til den nye filmen herunder:

Den nye filmen har kinopremiere den 12. november. Skal du inn og se den? Eller vil du helst holde deg til den originale versjonen?

Les også

Avslørt: Dianas skjulte hemmelighet for prins Charles