Nå er den her: Skal du se den?

09/11/2021 09:03

Emma Sletta

Underholdning
Foto: Storm Films / Nordisk Film Distribusjon (Youtube)
Foto: Storm Films / Nordisk Film Distribusjon (Youtube)
Nå kommer den nye 'Tre Nøtter Til Askepott' snart på kino.

Den nye «Tre nøtter til Askepott» har fått nye oppfriskende bilder i form av et helt nyt rollegalleri og hele filmen er filmet i Norge under pandemien.

I hovedrollen spiller musikkartisten Astrid Smeplass i rollen som Askepott. Mens Cengiz Al, bedre kjent i rollen som Yousef i suksess serien SKAM, skal spille prinsen i den nye Tre Nøtter Til Askepott.

Historien i den nye filmen vil være akkurat den samme som i original filmen.

Askepott (Astrid Smeplass) er kuet og uønsket av den slemme stemora (Ellen Dorrit Petersen), som jobber hardt og målrettet for å få sin egen datter (Ingrid Giæver) invitert på slottsballet. Der skal nemlig prinsen (Cengiz Al) velge sin brud, ifølge planen lagt av kongen (Thorbjørn Harr).

Prinsen blir imidlertid betatt av Askepott mens han er ute på jakt i skogen, men hun forsvinner før han får vite hvem hun er. Når den store dagen kommer, sørger stemora for holde Askepott opptatt på gården, men hun har noen magiske nøtter i sin besittelse, som åpner for store muligheter.

Eventyret advarer mot hovmod og ærgjerrighet, og signaliserer at man kommer lengst ved å være seg selv og møte andre med åpenhet og ærlighet. Gammeldags tematikk? Jo, kanskje, men budskapet er fremdeles relevant.

Du kan se traileren til den nye filmen herunder:

Den nye filmen har kinopremiere den 12. november. Skal du inn og se den? Eller vil du helst holde deg til den originale versjonen?

 

 

 

 

Læs også:

Gjør 200 push-ups daglig i en måned: Dette vil skje med kroppen din Push-ups trener ikke bare armer, skuldre og bryst.
Har tatt en vill avgjørelse: H&M-konsernet fjerner XXL-størrelse for denne kjeden Lav etterspørsel har fått kjeden til å ta denne beslutningen.