Når Amandas koffert plutselig begynner å vibrere må hun forlate flyet

19/04/2024 16:00

Sofie

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinne ved navn Amanda måtte forlate flyet da noe i kofferten hennes plutselig begynte å vibrere.

En Instagram influencer opplevde en pinlig hendelse da hun ble bedt om å forlate et fly på grunn av en vedvarende summing fra bagasjen.

Kilden til støyen viste seg å være en personlig gjenstand i vesken hennes, noe som raskt førte til spekulasjoner blant de andre passasjerene.

I en video som raskt ble viralt og ble spilt inn av venninnen hennes, sees en flau Amanda Diaz Rojas som tar tak i kofferten hennes og går ut av flyet mens besetningsmedlemmer vennligst venter på henne.

Videoklippet avslører også hvordan Amanda prøver å skjule ansiktet og diskret prøver å skru av den støyende voksenleken som er gjemt under klærne hennes.

"I det øyeblikket hele flyet innser årsaken til at kofferten din vibrerer," indikerte hun i videoens beskrivelse på TikTok, hvor den raskt fikk nesten 13 millioner visninger.

Flybesetningen tok situasjonen med ro og valgte å dele en latter med Amanda om situasjonen.

Videoen mottok umiddelbart hundrevis av kommentarer fra TikTok-brukere som uttrykte moro over situasjonen.

En flyplassarbeider hevdet å ha sett leken på et røntgenbilde, og kommenterte: "Vi ser alltid frem til å se hvem som kommer for å hente posen, og jeg tenker:" Det er bare for mye.

"Jeg opplevde det samme en gang, og nå tar jeg alltid ut batteriene på forhånd," fortalte en annen bruker, mens en tredje fortalte om en lignende, men uskyldig situasjon som involverte ektemannens elektriske barbermaskin, noe som førte til forvirrede blikk.

"Det er klart hun har ryggproblemer. Det er bare et medisinsk hjelpemiddel," spøkte en fjerde bruker.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.