Naboen fortsatte å ta parkeringsplassen hans: Nå blir han hyllet som en 'legende' på grunn av sin hevn

30/06/2023 19:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Det er mye støtte for mannen som fikk revansj til slutt.

En mann har blitt kalt en 'legende' etter å ha funnet en løsning på naboens gjentatte parkeringsforseelser i oppkjørselen hans.

Mannen har forklart hvordan naboen nekter å betale den månedlige parkeringsavgiften på cirka 2.700 kroner for å kunne parkere i egen parkeringsplass.

Naboen bruker bare mannens parkeringsplass i stedet, noe som har skapt stor frustrasjon for mannen, som betaler 1.700 kroner i måneden for noe han ikke engang kan bruke selv på grunn av naboen. Det skriver The Mirror.

«Jeg bor i en storby hvor det er vanskelig å parkere, og naboen min vil ikke betale de 2700 kronene i måneden for å få sin egen parkeringsbod», skrev mannen på Reddit.

"Hvis han ikke finner en ledig og ledig plass, føler han seg berettiget til å parkere i oppkjørselen min eller i det minste blokkere den og mine andre naboers oppkjørsler."

Det er faktisk ikke det eneste på samvittigheten til naboen. Han forsøpler jevnlig andres plener og forstyrrer alles søvn ved å rope i telefonen ved midnatt.

Likevel var det en helt spesiell episode som fikk begeret til å renne over for den ellers tålmodige mannen som hadde havnet i mye:

«En dag parkerte han slik at jeg ikke kunne få bilen min ut av oppkjørselen. Jeg ba ham flytte den fordi jeg trengte bilen min, som han bare svarte at det ikke var hans problem.»

Nå hadde mannen fått nok av sin irriterende nabo, og derfor etterlyste han bergingsbil som kunne fjerne naboens ulovlig parkerte kjøretøy.

«Jeg ba dem ta bilen helt til garasjen deres på Staten Island, som krever en veiavgift på rundt 100 kroner samt betaling for kjørelengde og andre utgifter. I tillegg må han sitte i to timers trafikk for å få bilen tilbake.»

– Da naboen min kom tilbake og spurte hvor bilen hans var, svarte jeg bare: «Det er ikke mitt problem», forklarer mannen om episoden.

Siden den gang har han blitt hyllet på forumet Reddit, hvor han har blitt kalt en 'legende' for å ta nettopp denne formen for hevn.