Nicki Minaj ble arrestert på flyplassen i Amsterdam

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den 41 år gamle amerikanske artisten var på vei til en konsert i Manchester.

Den amerikanske rapperen Nicki Minaj sier hun ble varetektsfengslet på flyplassen i Amsterdam, Schiphol, lørdag fordi hun var i besittelse av milde narkotiske stoffer.

Den 41 år gamle musikeren ble varetektsfengslet bare noen timer før hun skulle opptre i Manchester, England, skriver Reuters.

Sangerinnen har lagt ut en video på det sosiale mediet X, hvor hun tilsynelatende får beskjed av en ansatt på Schiphol om at politiet ønsker å ransake bagasjen hennes.

Nederlandsk politi bekreftet tidligere lørdag at de har varetektsfengslet en 41 år gammel amerikansk kvinne for besittelse av «myke stoffer».

Politiet bekrefter ikke navnet hennes.

Men ifølge Reuters opplyser politiet at det er ulovlig å ta de aktuelle stoffene ut av Nederland.

Litt etter klokken 22 lørdag kveld norsk tid skriver det britiske mediet Sky News at rapperen er løslatt.

Nederlandsk politi opplyser til media at Nicki Minaj må betale en bot for ulovlig eksport av milde narkotiske stoffer til utlandet.

Det er ikke klart hva boten består av.

Nicki Minaj skriver selv på X at politiet mener de har funnet hasj.

Hun skriver også at bagasjen hennes er tatt med uten hennes samtykke og at noen prøver å holde henne fra konserten i Manchester.

Ifølge nyhetsbyrået dpa førte hendelsen på flyplassen til at konserten lørdag kveld ble utsatt.

– Til tross for at Nicki har prøvd alle muligheter for å få kveldens konsert til, har dagens arrangementer gjort det umulig, fastslår billettselskapet Live Nation ifølge dpa.

Den 41 år gamle rapperen er kjent for låter som «Super Bass» og «Anaconda».

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.