NRK med ny dokumentar: Få et unikt innblikk i Martin Ødegaard og Oscar Bobbs liv

27/02/2024 23:00

Emma

Underholdning
Foto: Montreux / NTB / Pressebilde
Nå kan du få et innblik i landslagsguttas liv.

I NRKs nye dokumentarserie, «Drømmen om EM», har Morten Ramm og Erik Solbakken blitt bedre kjent med blant andre Martin Ødegaard, Alexander Sørloth, Oscar Bobb og Leo Skiri Østigård.

Det skriver NRK i en pressemlding.

Morten Ramm og Erik Solbakken har vært tett på både opp- og nedturene til det norske herrelandslaget i fotball det siste året. Gjennom fem episoder vil seerne få være med på innsiden av livet som fotballproff, både på og utenfor banen.

– Dette er stort sett unge menn som lever ut drømmen som fotballproff i noen av Europas største fotballklubber. Men én ting er hva vi ser på banen. Gjennom et år med mye fotballdramatikk har vi også fått tatt del i høye topper og dype daler privat, sier Solbakken.

Norske spillere i toppklubber

Kamerateamet har reist rundt for å følge Ståle Solbakkens menn på landslagssamlinger. I tillegg har de besøkt noen av de største profilene på hjemmebane.

Det blir naturlig nok fokus på landslaget og EM-kvalifiseringen, men også hvordan livet deres er på det private plan.

Turen gikk blant annet til Valencia og Alexander Sørloth, Napoli og Leo Skiri Østigård og ikke minst til London og Martin Ødegaard. Ramm og Solbakken har også besøkt det nye stjerneskuddet Oscar Bobb i Manchester.

– Det er jo alltid morsomt å møte folk med masse penger som aldri har hatt en vanlig jobb. Den største overraskelsen for alle som ikke følger med på alt av fotball, er vel at vi har et landslag med store fotballprofiler og personligheter utover Haaland og Ødegaard. Det finnes faktisk nordmenn som spiller i toppklubber i Tyskland, Italia og Spania, sier Ramm.

Blir bedre kjent med spillerne

«Drømmen om EM» er en dokumentarserie hvor hele følelsesspekteret kommer til syne. Det blir latter og «guttastemning», men også et innblikk i nedturene 2023 hadde å by på.

Seerne får et innblikk i dramatikken fra den siste kvalifiseringen. Bentsen tror opp- og nedturene vil være av stor interesse for publikum.

Dokumentaren har premiere torsdag 14. mars på NRK TV.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.