Ny og storstilt reality kommer på TV 2 i høst

03/07/2024 19:00

Emma

Underholdning
Foto: TV 2/Haakon Lundkvist/NTB
Foto: TV 2/Haakon Lundkvist/NTB
Det er noe helt nytt TV2 nå kommer med.

I TV 2s nye storsatsing «Vokteren: Fjellet gir – fjellet tar», skal 14 kjendiser begi seg ut på en uforglemmelig reise som byr på mektige naturopplevelser, intense utfordringer, taktikk, sosialt spill og overraskende vendinger.

Det skriver TV2 i en pressemelding.

Målet er å bestige toppen av Norges nasjonalfjell, majestetiske Stetind (1391 moh.) i Narvik kommune i Nordland. På ryggen har deltakerne hver sin sekk med en sum penger, der 2,1 millioner kroner er fordelt likt mellom alle.

På sin ferd gjennom villmarken møter de på overraskende tvister og intense konkurranser og utfordringer, der de må ta vanskelige og dristige beslutninger som vil påvirke både dem selv og gruppen. 

I villmarken møter deltakerne også på den mystiske skikkelsen Vokteren, som alltid holder deltakerne under oppsikt, og som tester dem med mentalt krevende hindringer og oppdrag. Til sist er det de mest tilpasningsdyktige, både fysisk og mentalt, som vil stå seirende igjen på toppen. 

Inneholder absolutt alt 

Programredaktør i TV 2, Trygve Rønningen, har stor tro på den nye helgesatsingen. 

– «Vokteren: Fjellet gir – fjellet tar» er et helt nytt format i Norge, som vi mener inneholder absolutt alt en god konkurransedrevet realityserie kan inneholde. Deltakerne skal ikke bare ut på en eventyrlig og fysisk krevende reise, men de må også kjempe en strategisk og sosial kamp for å overleve i konkurransen. Vi kan garantere at dette er noe annet enn det seerne tidligere har sett på norske tv-skjermer, sier Rønningen.  

Serien produseres av produksjonsselskapet Mastiff – som også blant annet står bak realitysuksessen «Spillet».  

Helene Olafsen er programleder. 

– Konseptet er superspennende og ganske tøft! Deltagerne blir plassert i et eventyr-univers som tester dem i et spill med mange ulike utfall. Kun de som består alle testene, får stå på toppen av fjellet; Stetind, sier Olafsen og fortsetter:

– Det er skikkelig spennende å jobbe med et helt nytt konsept, og jeg synes det er gøy å være programleder på utsiden og følge med på hvordan alt utspiller seg! 

Her er deltakerne: 

Anders Hoff – Komiker og programleder  
Anny Isabella Øvrehus – TikToker 
Charlotte Frogner – Skuespiller 
Desta Marie Beeder – Programleder  
Fritz Aanes – Brytetrener 
Hilde Lyrån – Skuespiller 
Johannes Joner – Skuespiller og regissør 
Marna Haugen – Influenser 
Robin Hofset – Youtuber 
Sebastian Solberg – Influenser og tv-regissør 
Silje Sandmæl – Forbrukerøkonom 
Simen Velle – Politiker  
Trude Vasstrand – Lærer og tv-profil 
Truls Torp – Dødser  
 
«Vokteren: Fjellet gir – fjellet tar» består av 12 episoder, og kommer på TV 2 Play og TV 2 Direkte i høst.  

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.